tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada İnşaat Görmek - Rüyada İnşaat Görmek Açıklaması ve Yorumu - İnşaat Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/114397-ruyada-insaat-gormek-ruyada-insaat-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-insaat-ruya-tabiri.html)

Tarot 21.11.12 02:29

Rüyada İnşaat Görmek - Rüyada İnşaat Görmek Açıklaması ve Yorumu - İnşaat Rüya Tabiri
 
Rüyada İnşaat Görmek - Rüyada İnşaat Görmek Açıklaması ve Yorumu - İnşaat Rüya Tabiri

Henüz tamamlanmamış inşaat olğunlaşmamamış fikir ve tasarılara, gerçekleşmesi zaman isteyen teşebbüslere, İnşaat yaptığını görmek müteahhit ve inşaat işçileri için kazanca, diğerleri için arzu ve isteklerin bir gün gerçekleşmesine delalet eder.

Bir boş arazide yapılmış tek bir bina görmek, ev sahibi olacagına; bina yaptığını görmek, yeni bir işe başlayacağına bir binanın yıkıldığını görmek, dini vazifelerini yerine getirmedigine; yeni bir binaya taşınıp yerleştigini görmek, yeni bir ev sahibi olacağına işarettir. Rüyada yeni yapılmış binalar görmek, mesleğinizi degiştireceğinize işarettir. Yıkık ve yıkılmaya yüz tutmuş evler görmek ise huzur veya geçimsizlikle yorumlanır.

Rüyanızda ana nesne olarak İnşaat görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2