tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada İnsan Azası Görmek - Rüyada İnsan Azası Görmek Açıklaması ve Yorumu - İnsan Az (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/114405-ruyada-insan-azasi-gormek-ruyada-insan-azasi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-insan-az.html)

Tarot 21.11.12 02:43

Rüyada İnsan Azası Görmek - Rüyada İnsan Azası Görmek Açıklaması ve Yorumu - İnsan Az
 
Rüyada İnsan Azası Görmek - Rüyada İnsan Azası Görmek Açıklaması ve Yorumu - İnsan Azası Rüya Tabiri

İnsan vücudunu meydana getiren azalar, o kimsenin aile ve halkına, Vücudunun bir organının kesildiğini görmek uzak bir yere yolculuğa yahut aileden birinin evden ayrılmasına delalet eder. İnsan vücudunu meydana getiren organlardan hangisi rüyada görülmüşş ise, o maddeye bakılmalıdır. Mesela kol gören "Kol" maddesine bakmalıdır.

Organlar sağlam ise kişinin iyi bir hayat süreceğine işaret eder. Her organ ayrı bir anlam taşır.

Bakınız; Organ.

Rüyanızda ana nesne olarak İnsan Azası görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:19 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2