tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Hisar Görmek - Rüyada Hisar Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hisar Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/114820-ruyada-hisar-gormek-ruyada-hisar-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-hisar-ruya-tabiri.html)

Tarot 25.11.12 03:44

Rüyada Hisar Görmek - Rüyada Hisar Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hisar Rüya Tabiri
 
Rüyada Hisar Görmek - Rüyada Hisar Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hisar Rüya Tabiri

Allah yolunda savaşan mücahidlere, ululuk sahibi devlet başkanına ya da bu nitelikteki diğer devlet yöneticilerine; Sur bazen önde gelen alim ve evleyalara, hakla batılı ayıran şeriate ve çok sevince, Dervaze, büyük sokak ve sur kapılarını gündüzün kapallı görmek, burada meydana gelecek hoş olmayan durumlara; bu kapılardan girmek iyi ticarete, sanata ve ve rızka, Bu kapıları açık görmek bir işe girmeye, Şehrin hisarları, kale ve surları üzerinde olmak korktuğundan emin, umduğuna nail olmaya; buralarda görülen olumsuzluklar ileri gelen kimselerde görülecek olumsuzluklara delalet eder. Daha geniş yorum için 'Dervaze'ye bakınız. (Kıyamet Suru için Bakınız; İsrafil -a.s.-)

Rüyada kale suru görmek, devlet başkanına veya İslam şeriatına tabir olunur. Bir kalenin surunun yıkıldığını görmek, o yer devlet büyüğünün ölümüne, din ve şeriatın yolunda gitmeyeceğine, o yerde emniyetin ve asayişin azaldığına; surdan bir parçanın kopmuş olduğunu görmek, o yer devlet büyüklerinden birinin ölümüne delalet eder. Rüyada yeni bir sur yapıldığını görmek, o yerde büyük bir devlet adamı olacağına, surun bazı yerlerinin tamir olunduğunu görmek, o yere yeni bir amir geleceğine işarettir. Bir başkahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgrivayete görede: Rüyada görülen sur Allah (C.C.) yolunda cihat eden mücahitlere veya yahut şehrin reisine ve muhafızına işarettir. Bazen de sur, o şehrin abid veya ilim olan birisine hakla batıl arasını ayıran şeriata, bazı kere de sevince işarettir. Bir kimse rüyada surlardan birinde olduğunu görse, o kimse düşmanından ve korktuğundan emin olur. Bir kimse rüyada bir şehrin burçlarının yıkıldığını görse, o şehrin vali ve muhafızı ölür veya görevinden alınır. Bir kimse rüyada bir şehrin burç ve surunda bir gedik meydana geldiğini hatta o gedikten şehrin içerisine bir arslan veya sel yahut hırsızların girdiğini görse o şehirde İslamın zayıflamasına, ilmin revaçsızlığına işarettir. Meçhul burç ve sur islam, ilim, Kur'an, mal, emniyet, takva ve dünya ve düşmanlardan korunulacak her seye, zevce, zırh, seyyit ve babaya işarettir. Bir kimse rüyada şehrin burç ve surlarınınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghayvan gibi yürüdüğünü görse, sultan bir işinden dolayı o burç ve sur'un yürüdügü tarafa yolculuk yapar. Bir şehrin surları, mütevelli ve hakime işaret ettiği zaman, duvarının yüksek yerleri hakim ve mütevellinin etbaa ve hizmetçileridir. Surların yüksek yerleri, düşmanın haline muttali olmaya işarettir. Eğer şehrin suru, mala işaret ederse, onun burçları o malın bekçisidir. Eğer şehrin suru, melike işaret ederse, o surun burçları, melikin hazırlığı, silah ve hububatıdır.

Bakınız; Sur.

Rüyanızda ana nesne olarak Hisar görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:06 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2