tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek - Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek Açıklaması ve (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/114919-ruyada-hizir-aleyhisselami-gormek-ruyada-hizir-aleyhisselami-gormek-aciklamasi-ve.html)

Tarot 27.11.12 01:50

Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek - Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek Açıklaması ve
 
Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek - Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hızır Aleyhisselamı Rüya Tabiri

Kıtlık ve yoksulluktan sonra ucuzluk ve bolluğa, emniyet ve güvene, uzun ömre ve haccetmeye; Onu görmek ehli olan kimse için manevi ilim ehli olmaya yahut ince ve çetin imtihana tabi tutulmaya delalet eder.

Rüyanızda Hızır Aleyhisselamı görmeniz, çok sıkıldığınıza ve ne yapacağınızı bilmediğinize işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada Hızır (A.S.)'ı görmek, kıtlıktan sonra ucuzluk ve bolluğa, nimetin çokluğuna rüya sahibinin bulunduğu şiddet halinden emniyete erişmesine işaret eder. Hızır (A.S.)'ı gören kimsenin ömrü uzun ve hacc etmek nasip olur.

Rüyanızda ana nesne olarak Hızır Aleyhisselamı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Tuna 12.12.15 19:01

Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek - Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek Açıklaması ve Y
 
Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek - Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hızır Aleyhisselamı Rüya Tabiri

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2