tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Muharrem Ayında Rüya Görmek - Muharrem Ayında Rüya Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/114945-muharrem-ayinda-ruya-gormek-muharrem-ayinda-ruya-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 27.11.12 16:43

Muharrem Ayında Rüya Görmek - Muharrem Ayında Rüya Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Muharrem Ayında Rüya Görmek - Muharrem Ayında Rüya Görmek Açıklaması ve Yorumu - Muharrem Ayında Rüya Tabiri

Eger rüya, bu ayda görülürse, bu rüya hatasız salih bir rüyadır. Rüyada Muharrem ayını görmek, sıkıntıdan, hapislikten kurtulmaya ve hastalıktan şifa bulmaya işaret eder. Gurbette olan insan rüyasında muharrem ayını görse, vatanına döner. Eğer rüya sahibi günahkar ise, tevbe eder. Çünkü o ayda Adem (A.S.)ın tevbesi kabul edilmiştir. Rüya sahibi çocuğunun olmasını arzu ediyorsa, salih bir çocuğu olur. Rüyayı gören sıkıntıda ise, bundan kurtulur, düşmanı varsa düşmanından emin olur. Bazen de rüya sahibi bidat ve sapıklıktan dönmekle Allaha tevbe eder ve günahlarından kurtulur. Rüya sahibi memuriyetten ayrılmışsa, tekrar memuriyete döner. Eğer rüyayı gören fakir veya hasta ise, hastalıktan şifa bulur ve Allahu Teala onun fakirligini giderir.

Bakınız; Yılın Ayları.

Rüyanızda ana nesne olarak Muharrem Ayında Rüya görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:45 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2