tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Hicr Suresi Görmek - Rüyada Hicr Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hicr (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/115145-ruyada-hicr-suresi-gormek-ruyada-hicr-suresi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-hicr.html)

Tarot 28.11.12 19:40

Rüyada Hicr Suresi Görmek - Rüyada Hicr Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hicr
 
Rüyada Hicr Suresi Görmek - Rüyada Hicr Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hicr Suresi Rüya Tabiri

İbni Sirin'e göre; rüyasında Hicr Suresini veya bir kısmını okuyan veya okuyanı dinleyen bir kimse halk katında aziz ve itibarlı olur. Kirmani'ye göre de, bütün dilekleri kabul edilir, kadir ve kıymeti artar ve günahlarından kurtulur. Cafer-i Sadık'a göre: rüya sahibi Allah katında makbul ve muhterem olur. Fakir olarak vefat eder. İbn-i Füdale'ye göre: rüya sahibi kadı ise eceli yaklaşmıştır. Devlet başkanı ise, ahlakı ve şöhreti iyi olur. Tüccar veya esnaftan ise kazancı artar. Abdulgani Nablusi'ye göre: Allah (C.C.) yanında makbul olur, helal rızka ve sevaba ulaşır. Bir başka rivayete görede: Rüyada Hicr süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek, Allah katında ve halk nazarında iyi bir kimse olmaya işarettir. Rüyada Hicr süresini okumak, güzel rızka, çok sevaba, günahtan kurtuluşa işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Hicr Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Tarot 16.12.12 17:16

Rüyada Hicr Suresini Görmek - Rüyada Hicr Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hicr
 
Rüyada Hicr Suresini Görmek - Rüyada Hicr Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hicr Suresi Rüya Tabiri

15- Hicr Suresi:

Rüyada Hicr süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, Allah katında ve halk nazarında iyi bir kimse olmaya işarettir. Rüyada Hicr süresini okumak, güzel rızka, çok sevaba, günahtan kurtuluşa işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Hicr Suresini görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:37 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2