tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek - Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/115174-ruyada-hayvanat-bahcesi-gormek-ruyada-hayvanat-bahcesi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 28.11.12 22:54

Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek - Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek - Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hayvanat Bahçesi Rüya Tabiri

Rüyasında hayvanat bahçesinde dolaşan kişi, içinden çıkamayacağı olaylarla karşılaşır.

Rüyada görülen hayvanat bahçesi, hayatla yorumlanır. Rüyanızda bir hayvanat bahçesinde olduğunuzu görmek, yaşadığınız toplum içinde hayatınızı kazanmak için yaptığınız mücadeleyi gösterir. Hayvanat bahçesinde gördügünüz her hayvanın, hayatta her birinin ayrı ayrı yorumu vardır. Hayvanat bahçesinde gezerken kafesinde kurtulan vahşi bir hayvanın üzerinize saldırdığını görmek, düşmanlarınızın sizi alt etmek için fırsat beklediklerine; kafes içinde bir takım maymunların demirlere tırmanarak çeşitli maskaralık yaptıklarını görmek, hayatta arkadaşlarınızın veya ev halkının sizden menfaatlenmek için yaptıkları bazı hareketlere ve konuşmalara işarettir. Kafesinde bir fil görmek, hükümete olan borcunuzu ödemeniz için size çağrı yapılacağına; bir deve görmek, sabırlı bir kişi olduğunuza delalet eder. Kafeslerinde bir çok güvercin görmek, sevinecek bir haber alacağınıza; tavşan görmek acele bir yere çağırılacağınıza delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Hayvanat Bahçesi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:45 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2