tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Havan Görmek - Rüyada Havan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Havan Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/115209-ruyada-havan-gormek-ruyada-havan-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-havan-ruya-tabiri.html)

Tarot 29.11.12 02:28

Rüyada Havan Görmek - Rüyada Havan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Havan Rüya Tabiri
 
Rüyada Havan Görmek - Rüyada Havan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Havan Rüya Tabiri

Ev havanı karı kocanın dayanışma ve yardımlaşmasına, Kimyagerlerin ve kuyumsuların kullandığı havan ele meği ve göz nuru ile elde edilen kazanca, Havan bazen şeref ve yüceliğe, okuyan çocuğa ya da çok konuşan kimseye delalet eder.

Havan rüyada üzüntüye işarettir. Tunç havanla bir şey dövmek, bazı hususlarda ne yapacağınızı düşündüğünüze ve bir karar veremediğinize işarettir. Havanda kuru bir şey dövdüğünüzü görmek, boş bir ümitle beklediğinizi fakat ümidinizin hakikat olmayacağına delalet eder. Havanda sarımsak dövmek hayırlıdır. Bir başka rivayete görede: Rüyada havan ve havan elini görmek, kendileri için başka kimselerin yapması mümkünhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgolmayan, ancak o çetin işi müştereken yapabilecek karı ve kocaya işaret eder. Havan, şeref ve yüceliğe, okuyan çocuğa, işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Havan görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2