tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Klavuz Görmek - Rüyada Klavuz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Klavuz Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/117875-ruyada-klavuz-gormek-ruyada-klavuz-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-klavuz-ruya-tabiri.html)

Tarot 29.12.12 19:25

Rüyada Klavuz Görmek - Rüyada Klavuz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Klavuz Rüya Tabiri
 
Rüyada Klavuz Görmek - Rüyada Klavuz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Klavuz Rüya Tabiri

Rüyanızda yabancı bir memlekette olduğunuzu, sizi görülecek yerlere götüren bir rehberiniz olduğunu görmek, çalıştığınız müessesede veya iş yerinizde acemilik çektiğinize, işleriniz hususunda arkadaşlarınızdan bilgi istediğinize yorumlanır. Rehber görmek bir rivayete göre de, yapacağınız her iş hususunda bir kimseden fikir almaya muhtaç olduğunuzu ve bu husus iradenizin zayıf olduğunu gösterir. Bir başka rivayete görede: Rüyada klavuz görmek, yolculuğa işarettir. Bazen bir berber, bazen de vergi mükellefine veya layık olanlar için mal toplayan tahsildara işarettir. Klavuz görmek, bazen postacı ve nakliyeciye de işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Klavuz görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2