tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Müşteri Görmek - Rüyada Müşteri Görmek Açıklaması ve Yorumu - Müşteri Rüya Tab (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/98184-ruyada-musteri-gormek-ruyada-musteri-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-musteri-ruya-tab.html)

Tarot 13.07.12 12:20

Rüyada Müşteri Görmek - Rüyada Müşteri Görmek Açıklaması ve Yorumu - Müşteri Rüya Tab
 
Rüyada Müşteri Görmek - Rüyada Müşteri Görmek Açıklaması ve Yorumu - Müşteri Rüya Tabiri

Kendinin bir şeye talip ve alıcı olduğunu görmek zaruret ve sıkıntıya, Müşteri olduğunu ve bir şeyi almakta para yönünden zorlanmadığını yahut kendisinden para talep edilmediğini görmek ihtiyaçların giderilmesine; Tüccarın varlıklı müşteri görmesi işleriin açılmasına, aciz müşteri cimriliğe, hayır ve hasehata önem vermemeye delalet eder.

Rüyada alışveriş eden bir kimseyi görmek darda kalmış bir kimseye işarettir. Bir şey satın alması veya satması o kimsenin muhtaç kalmasına işarettir.

Rüyada alışveriş yapan birini görmek sıkıntıya düşmüş birisine yorumlanır. Bir şey satın alması veya satması o kimsenin muhtaç durumda olmasına yorumlanır.

Müsteri görmek, muhtaç bir kimsedir. Bundan dolayı bir kimse rüyada bir şey satın aldığını veya sattığını görse, o kimsenin muhtaç olmasına işarettir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2