tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Misvak Görmek - Rüyada Misvak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Misvak Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/98373-ruyada-misvak-gormek-ruyada-misvak-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-misvak-ruya-tabiri.html)

Tarot 14.07.12 19:33

Rüyada Misvak Görmek - Rüyada Misvak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Misvak Rüya Tabiri
 
Rüyada Misvak Görmek - Rüyada Misvak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Misvak Rüya Tabiri

Dişlerini misvakla temizlediğini görmek sünnet-i seniyyeye uymaya, akrabalara iyilik edip, onların sıkıntılarına katlanmaya, Misvak kullanırken dişlerinin kanadığını görmek günahlardan kurtulmya yahut halkın gıybetini yapmaya, Misvak yahut diş fırçası kuullanmak lüzumsuz söz söylemekten kaçınmaya, borcu ödemeye, günahlardan temizlenmeye, sözünü yerine getirmeye, kişiyi Allah'a -c.c.- yaklaştıracak amellere, küfürden sonra İslam'a, kadının hamileliğine, eşler arasındaki sevgi ve yakınlığa yahut bekar kadının evlenmesine delalet eder.

Bir kimse rüyada misvak kullandığını görse, misvak kullandığı, onunla dişlerini temizledigi miktarca, Resulullah (S.A.V.)in Sünnet-i Seniyesini yaşamaya ve akrabasına iyilik etmeye ve onların külfet ve meşakkatlarına tahammül etmeye işarettir. Misvak olarak agzına koydugunu gören kimse, Sünnet-i Seniyyeye uyar. Misvak kullanarak dişlerinin kanadığını gören kimse, günahlardan kurtulur. Bazen de bu rüya günahları biriktirmeye, aile halkına eziyet etmeye ve onların mallarını almaya işarettir. Misvak kullandığı zaman dişlerinden kan aktığını gören kimse, halkı gıybet eder. Misvak kullanmak, sözden kaçınmaya, bazenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggünahtan temizlenmeye, borcu ödemeye, bazen de kişiyi Allah-u Teala Hazretlerine (C.C.) yaklaştıracak amele ve vaadini yerine getirmeye, bazen de zevcenin hamileligine ve bekar kadının evlenmesine işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Misvak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:20 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2