tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Mihrap Görmek - Rüyada Mihrap Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mihrap Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/98440-ruyada-mihrap-gormek-ruyada-mihrap-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-mihrap-ruya-tabiri.html)

Tarot 15.07.12 14:40

Rüyada Mihrap Görmek - Rüyada Mihrap Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mihrap Rüya Tabiri
 
Rüyada Mihrap Görmek - Rüyada Mihrap Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mihrap Rüya Tabiri

Rüyada cami mihrabı gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulur.

İmam ve öndere, helal rızka ve saliha kadına; Mihrapta imamın namaz kıldığını görmek ona uymaya, kendisi mihraba geçip namaz kılmak müjdeye, namaz vakti dışında mihrapta namaz kılmak evlad ve torunlarının erişecekleri makamlara ve hayırlara, Mihraba sidiik damlatmak salih evlada, Kadının mihrapta namaz kılması erkek çocuğa, Kırlarda, yerleşim alanı dışında görülen mihrap inzivaya, Kıpleden başka tarafa dönmüş olan mihraplar söz ve amelde doğru yoldan ayrılmaya delalet eder.

Rüyada mihrap görmek imam ve reis ile yorumlanır. Mihrapta namaz görmek hayırdır, imamın mihrapta namaz kıldığını görmek, kadir ve kıymetin artacagına; eger namaz vaktinin dışında kılınıyorsa, bu kıymetin çocuklarına ait olacagına; bir caminin veya mescidin mihrabının kıblenin aksi yönünde kurulmuş oldugunu görmek, rüya sahibinin günahkar olduguna işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen mihrap, imama veya reise işarettir. Bir kimse rüyada mihraba bir veya iki yahut üç damla sidik damlattığını görse, her bir damlası temiz bir evlata işarettir. Bir kimsenin rüyada mihrapta namaz kıldığını görmesi, o kimse için müjdedir. Eger rüyayı gören kadın ise, erkek bir çocuk dogurur. Rüyada bir imamın mihrapta namaz kıldığını gören kimse, imamın yaptığı şeye uyar. Bir kimsenin rüyada vaktin dışında mihraptahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnamaz kıldığını görmesi, o kimsenin kendisinden sonra evlat ve torunlarının erişecekleri hayra ve memuriyete işarettir. Bir kimse mihraba sidik yaptığını görse, o kimsenin erkek bir çocugu dünyaya gelir ve o çocuk halka önder olur. Rüyada kir ve sahradaki mihrapları görmek, ihlasa, halktan ayrı yaşamaya ve inzivaya çekilmeye işarettir. Kıbleden başka tarata dönmüş mihraplar söz ve amelde dogru yoldan dönmeye işarettir. Bazen de mihrap helal rızka ve saliha bir hanıma işarettir. Eger mescidin mihrabi kıbleden başka bir yere yönelmiş olursa veya mihrapta fena bir koku veya atılmış bir leş bulunursa, görenin bidatçı veya münafık olmasına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Mihrap görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:37 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2