tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Mescidi Aksa Görmek - Rüyada Mescidi Aksa Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mescid (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/98503-ruyada-mescidi-aksa-gormek-ruyada-mescidi-aksa-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-mescid.html)

Tarot 15.07.12 23:01

Rüyada Mescidi Aksa Görmek - Rüyada Mescidi Aksa Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mescid
 
Rüyada Mescidi Aksa Görmek - Rüyada Mescidi Aksa Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mescidi Aksa Rüya Tabiri

İyilik ve ihsan sahibi kimseye; adağı yerine getirmeye, Bu mescidde namaz kılmak mirasa nail olmaya yahut saygıdeğer biri olmaya, Bu mescidde kıbleden başka tarafa doğru namaz kılmak haccetmeye, Orada abdest almak eline mal geçmesine delalet eder.

Rüyada Mescid-i Aksada namaz kıldığını gören kimse mirasa nail yahut iyilik ve ihsan sahibi birisi olur. Mescid-i Aksada Kıbleden başka yöne namaz kıldığını gören hacceder. Kendisini Beyt-l Mukaddeste abdest alıyor görse, eline mal geçer. Oradan çıktığını görse, yolculuga çıkar ve elinde miras malı varsa, elinden gider. Mescid-i Aksada ışık veya mum yaktığını görenin, evlatları yüzünden başı derde girer.

Rüyanızda ana nesne olarak Mescidi Aksa görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2