tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Menekşe Çiçeği Görmek - Rüyada Menekşe Çiçeği Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/h-i-i-j-k-l-m-ile-baslayan-ruya-tabirleri/98576-ruyada-menekse-cicegi-gormek-ruyada-menekse-cicegi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 16.07.12 22:38

Rüyada Menekşe Çiçeği Görmek - Rüyada Menekşe Çiçeği Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Menekşe Çiçeği Görmek - Rüyada Menekşe Çiçeği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Menekşe Çiçeği Rüya Tabiri

Rüya sahibinin, bilgili ve uzun ömürlü olacağına işarettir.

Rüyada menekşe görmek rüyayı görenin, bilgili ve uzun ömürlü olacağına yorumlanır.

Önemli bir yerden gelecek paradır.

Rüyada menekşe görmek daima hayra yorumlanır. Kır menekşesini koparıp gögsüne takan, birisine aşık olur. Demet yapıp koklayan, güzel bir gençle evlenir. Hercai menekşe görmek ise sevdiginin vefasızlığını duyarak üzülmek anlamına gelir. Mevsiminde menekşeyi toprakta görmek, bir kadın veya hizmetçiden elde edilecek menfaat veya çocuga delalet eder. Menekşeyi koparılmış olarak görmek hüzün ve sıkıntıya işarettir. Kirmaniye göre; bir kadının rüyasında menekşe toplayıp kocasına verdigini görmesi, kocasının kendisini boşayacagına işarettir. Bir menekşeyihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghizmetçisine verdigini görse, o hizmetçi evinden kaçar. Kendine bir demet menekşe verildigini veya kendisinin birine bir demet menekşe verdigini görmek, akraba ve yakınlarından ayrılmasına delalet eder. Cabirül-Magribiye göre; köklü menekşe, yani yerde veya saksıda dikili oldugu halde, görülen menekşe fena huylu bir hizmetçiye işarettir. Böyle bir menekşeye sahip oldugunu görenin böyle bir hizmetçisi olur. Bir başka rivayete görede: Rüyada menekşe çiçegi görmek, emsali arasında üstün ahlaklı birisine işarettir. Bazıları da menekşe, güzel bir kadındır, dediler. Menekşe ve onahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbenzer güzel kokulu şeyler, sebatı az olan bir hanıma veya ömrü kısa ya da hastalıklı bir çocuga işarettir. Menekşeyi, gülden bir şey ile beraber görse, ülfet ve muhabbete işarettir.

Güzel fakat nazlı kadına, ülfet ve muhabbete, Menekşeyi yerden almak bir kadını öpmeye delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Çiçek.)

Rüyanızda ana nesne olarak Menekşe Çiçeği görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:50 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2