tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Hanımın Çiftliği (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/)
-   -   Hanımın Çiftliği Dizisi 11. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/41573-hanimin-ciftligi-dizisi-11-bolum-ozeti.html)

Başak 20.12.09 01:52

Hanımın Çiftliği Dizisi 11. Bölüm Özeti
 
Hanımın Çiftliği Dizisi 11. Bölüm Özeti

Hanımın Çiftliği

Kemalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin çiftlikte şoför olarak işe başlaması Güllühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyü hem şaşırtıyor hem de öfkelendiriyor...
11. Bölüm Özet
Güllü hem şaşkın hem öfkeli
Kemalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin çiftlikte şoför olarak işe başlaması Güllühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyü hem şaşırtıyor hem de öfkelendiriyor. Kemal artık çiftliğin yeni şoförü olmuştur. Güllü bu sürpriz gelişme karşısında ne yapacağını bilemez. Öfkeyle birleşen aşkın boyutu gitgide artmaktadır.
Güllü Kemalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin yaptığına karşılık işi inada bindirir ve her bulduğu fırsatta Kemalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi aşağılamaktan geri kalmaz.
Gülizar ise aniden ortaya çıkan bu şoförün kim olduğunu hiç vakit kaybetmeden araştırmaya başlamıştır bile.
Güllü Muzaffer ile evli olmasına rağmen hala ondan uzak durmakta ve Muzafferhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin kendisine yaklaşmaması için türlü türlü bahaneler bulmaktadır. Her şeyden habersiz olan Muzaffer ise kendi içinde tüm yaşadıklarını sorgulamaktadır. Halide ile Güllü arasındaki gerginlik her geçen dakika biraz daha artmaktadır. Güllühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnün çok gergin olduğu bir anda patlak veren bir olay Halide için çok zor günlerin de başlangıcı olacaktır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2