tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Hanımın Çiftliği (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/)
-   -   Hanımın Çiftliği Dizisi 12. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/41574-hanimin-ciftligi-dizisi-12-bolum-ozeti.html)

Başak 20.12.09 01:52

Hanımın Çiftliği Dizisi 12. Bölüm Özeti
 
Hanımın Çiftliği Dizisi 12. Bölüm Özeti

Halide çiftliği terk ediyor

Güllühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnün anlattıklarından sonra ağabeyinin sözleriyle sarsılan Halide çiftliği terk ediyor. Güllü sonunda Muzafferhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge Halidehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnin kendisini kaçırttığını haykırmıştır. Hiç kimsenin böyle bir konuşmayı beklemediği bir anda Güllühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnün olan biteni anlatması özellikle Halide için tam bir şok etkisi yaratır.
Halidehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyi asıl sarsan ise Muzafferhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin ona karşı kurduğu cümleler olur. Ve artık Halide için tek bir yol vardır o da; hayatı öğrendiği bu çiftlikten ayrılmak.
Halidehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnin öncelikle ne yapacağına karar vermesi için sakin bir ortama ihtiyacı vardır. Zekai ile Nerimanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgın evlerine geçici bir süre için yerleşmek en doğrusu olacaktır onun için.
Zaloğluhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnun ise zor günleri bitmek bilmemektedir. Bir taraftan evsiz ve kimsesiz kalışı diğer taraftan Hamzahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnın haraç baskıları… Fabrikada Muzafferhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin haberi olmadan çalışıyor olması ise Zaloğluhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnun isyanına engel olmaktadır.
Peki Halide tekrar çiftliğe geri dönebilecek mi? Yoksa o da Zaloğlu gibi evinden uzaklaşmak zorunda mı kalacak?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:19 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2