tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Hanımın Çiftliği (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/)
-   -   Hanımın Çiftliği Dizisi 13. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/43094-hanimin-ciftligi-dizisi-13-bolum-ozeti.html)

Başak 29.01.10 00:36

Hanımın Çiftliği Dizisi 13. Bölüm Özeti
 
Hanımın Çiftliği 13. Bölüm Özeti

13.BÖLÜM ÖZETİ
Güllü ve Kemal köşeye sıkışıyor

Kemal’in annesinden sakladığı sır sonunda ortaya çıkmıştır. Meryem Kemal’in çiftlikte çalışıyor olması karşısında resmen delirir. Muzaffer’in karşısına dikilen Meryem kimsenin beklemediği bir hareket yapar. Kemal ve Güllü şimdi köşeye sıkışmışlardır.
Gülizar bu olayında ardından Kemal’i sıkı bir takip altına alır. Ona göre ortada bir takım gariplikler vardır ve o bu olayları çözümlemekte karalıdır.
Hamza’nın Zaloğlu’na takması ve her bulduğu fırsatta ona musallat olması Zaloğlu’na çok kötü patlamıştır. Muzaffer’in tesadüfen Zaloğlu ile karşılaşması ise onun çiftlikten kovulduğu gibi fabrikadan da kovulmasına sebep olur.

Güllü’nün yanlışlıkla Halide’ye ateş etmesi ve yaralaması birden tüm dengeleri değiştirmiştir. Muzaffer’in Halide’ye olan kızgınlığı dinmiş ve Halide tekrar çiftliğe geri dönmüştür. Ve Halide’nin eline Güllü’den intikam almak için bir fırsat geçmiştir. Muzaffer’in doğumgünü Halide’nin bu fırsatını değerlendirebilmesi için çok iyi bir fırsattır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2