tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Hanımın Çiftliği (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/)
-   -   Hanımın Çiftliği Dizisi 20.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/43725-hanimin-ciftligi-dizisi-20bolum-ozeti.html)

Başak 22.03.10 00:32

Hanımın Çiftliği Dizisi 20.Bölüm Özeti
 
Hanımın Çiftliği Dizisi 20.Bölüm Özeti


20.BÖLÜM ÖZETİ
Güllü çiftliği terk ediyor


http://i31.tinypic.com/2mga2ao.jpg
Muzaffer Güllü’ye artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını söylemiştir. Güllü artık karısı değildir. Sadece karnında bebeğini taşıdığı için o çiftlikte kalabilecektir ama Muzaffer onun değil yüzünü sesini bile duymayı istememektedir.
Güllü bir karar aşamasında olduğunun farkındadır. Ya çiftlikte bu şartlar altında yaşayacak ya da gururunu ayaklar altına aldırmayıp dönüp arkasını gidecektir.
Güllü gitmeyi tercih eder ve Muzaffer’e sadece bir mektup bırakarak sessizce çiftlikten ayrılır. Bu gidiş başta Halide ve Gülizar olmak üzere herkesi şoke eder. Muzaffer ise sadece sessiz kalmayı tercih eder.
Hanımlık bitmiştir ve Güllü doğduğu büyüdüğü teneke mahallesindedir artık. Güllü’nün bu dönüşü teneke mahallesinde bir anda yayılmıştır ve tabi Cemşir ile Hamza hemen harekete geçmişlerdir. Fakat Güllü’yü hiçbir güç çiftliğe geri gönderemeyecektir.
Kemal çiftlikten ayrıldıktan sonra kısa bir süre için Muhsin Usta’nın evinde yaşamaya başlamıştır. Fakat teneke mahallesindeki kimse bunu bilmemektedir.
Cemşir ile Hamza Güllü’nün neden teneke mahallesine döndüğünü araştırırken Muzaffer Bey’den öğrendikleri Kemal gerçeğiyle neye uğradıklarını şaşırırlar. Onlar için tek bir çözüm vardır artık Kemal’i ortadan kaldırmak…


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:15 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2