tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Hanımın Çiftliği (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/)
-   -   Hanımın Çiftliği Dizisi 22.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/hanimin-ciftligi/43727-hanimin-ciftligi-dizisi-22bolum-ozeti.html)

Başak 22.03.10 00:33

Hanımın Çiftliği Dizisi 22.Bölüm Özeti
 
Hanımın Çiftliği Dizisi 22.Bölüm Özeti


Güllü çiftliğe geri dönüyor.
Muzaffer Güllü’yü ne kadar çok sevdiğini bir kez daha ispatlıyor ve Güllü de çiftliğe geri dönmeye karar veriyor. Muzaffer uzun uzun düşündükten sonra artık kararını vermiştir. Bu karar özellikle başta Güllü olmak üzere herkesi şok etmiştir. Muzaffer bir kez daha Güllü’yü ne kadar çok sevdiğini ispatlamıştır.
Güllü çiftliğe evine geri dönmeye karar verir. Bu dönüş beraberinde birçok şeyi de değiştirecektir. Güllü artık çok daha güçlüdür ve herkesle hesabını görmekte de kararlıdır. Halide ile Kemal’in Güllü’ye yakalanmaları dengeleri değiştirmiştir. Artık Güllü’nün eli Halide’ye karşı çok güçlüdür ve şantaj sırası Güllü’dedir.
Muzaffer Cemşir’lerin çiftliğe yerleşmeleri gerektiğini düşünmektedir. Güllü ise sadece annesi için Muzaffer’in bu fikrini onaylamıştır. Bu karar çiftlikteki tüm düzenin değişeceğinin göstergesidir.
Peki evinden de kovulup dükkana sığınan Reşit bunu Cemşir’in yanına bırakacak mıdır? Hiç vakit kaybetmeyen Reşit planlarına başlamıştır bile. Halide ile Kemal’in korktukları başlarına gelecektir. Artık bu gizli aşk oyunu su üstüne çıkacaktır. Ama bunu ortaya çıkaran onları bir arada gören Güllü değildir. Peki başka kim Halide ile Kemal aşkına tanık olmuştur?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:12 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2