tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Hiphop - Rap Müzik Şarkıcılarının Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/hiphop-rap-muzik-sarkicilarinin-hayati-biyografisi/)
-   -   Şahsi Biyografisi - Şahsi Hayatı - Can Durunesil Kimdir? (http://www.tualimforum.com/hiphop-rap-muzik-sarkicilarinin-hayati-biyografisi/70893-sahsi-biyografisi-sahsi-hayati-can-durunesil-kimdir.html)

Okyanus 09.07.11 17:20

Şahsi Biyografisi - Şahsi Hayatı - Can Durunesil Kimdir?
 
Şahsi Biyografisi - Şahsi Hayatı - Can Durunesil Kimdir?
Şahsi(Can Durunesil) Biyografisi


http://img600.imageshack.us/img600/8086/95745887.jpg


Son günlerde Sagopa Kajmer ve Kolera nın büyük destek verdiği Sesini Kafile 2 Albümü İle duyuran Melankolianın yeni Askeri Şahsi

Şahsi(Can durunesil)Ankara Dogumlu.Rap Müzikle 2005 senesinde Eminem&Sagopa Kajmer Cd lerini Dinleyerek Tanıştı. İlk Kaydını 2006 Senesinde kurduğu home studio'sunda girdi.Bu Girişimle Beraber Çalışmalarına hız verdi. 2007 senesinde aldığı kayıtları Myspace aracılığı ile paylaştı ve kendine has bir sound yapısı ortaya çıkarması neticesinde Kendi dinleyici kitlesini oluşturmayı başardı. 2009 senesinde ''MELANKOLİA MÜZİK' SAGOPA KAJMER & KOLERA Tarafından tüm zamanların en iyi türkçe karma Rap albümü olarak gösterilen KAFİLE 1'in devamı niteliğindeki ''YERALTI KAFİLESİ KAFİLE 2''Albümüne Sagopa Kajmer ve Kolera Tarafından Dinlenip Seçildi. En büyük Hayalini Gerçekleştirerek Türkiye'nin en büyük Rap sanatçılarının Desteğini ve onayını olarak kendini kanıtlamış oldu. Kendi bünyasinde Müzik yaşantısını sürdürmektedir.



Şahsi Resimleri - Şahsi Fotografları


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:05 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2