Çamfıstığı Hoşafı - Çamfıstığı Hoşafı Tarifi Çamfıstığı Hoşafı Malzemeler: 250 gr çamfıstığı 2.5 su bardağı gülsuyu 3.5 su bardağı tozşeker Yapılışı: 250 gr çamfıstığını yıkayıp 50 gramını ayırın. Kalan fıstıkları havanda dövün ve bir kaba alın. 2.5 su bardağı gülsuyu ve 5 su bardağı su ilave edip karıştırın. Karışımı tülbentten süzüp geniş bir tencereye alın. 3.5 su bardağı tozşeker ve 5 su bardağı su ekleyip kaynatın. Soğutup servis kâselerine alın. Çamfıstığı ile süsleyip servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:44 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2