![]() |
Frambuaz Şerbeti - Frambuaz Şerbeti Tarifi Frambuaz Şerbeti Malzemesi: 500 gr frambuaz 130 gr toz şeker (%100 pancar şekeri) 1 adet kabuk tarçın 1 lt su Hazırlanışı: Frambuazlar temizlenip ayıklandıktan sonra şekerle karıştırılıp 2 – 3 saat kadar bekletilir. Su ve kabuk tarçın ilave edilip kısık ateşte kaynamaya bırakılır. Kaynadıktan sonra 5 dakika daha kaynatılarak ocaktan alınır. Süzgeçten süzdürüldükten sonra soğuk olarak servis edilir. Not: Servis ederken şerbetin içerisine ta[ze frambuaz taneleri konulabilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:29 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2