tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Kadınca/Erkekce/ Evlilik Ve Aile
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Kadınca/Erkekce/ Evlilik Ve Aile Kadına ve erkege ait konular,evlilik sorunları,ilişkiler,tavsiyeler,kadın ve erkege ait her şeyin paylaşıldıgı kısım...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kadınlar ve Erkekler
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1910

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 18.10.08, 21:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Kadınlar ve Erkekler

Kadınlar ve Erkekler

Kadın ve erkeklerin sahip olduğu birkaç temel ortak yan dışında aslında fiziksel ve duygusal doğaları tamamen farklı. Bu da bazı genel kavramlara bakış açılarından ve davranışlarından bile kolayca görülebiliyor. İşte size bunlardan birkaç örnek...

İlişkiler: Bir kere herşeyden önce erkek ilişkiye ilişki demez; “Aylinle düzenli bir cinsel hayatımız varken” şeklinde bahsetmeyi tercih eder. Bir ilişki bittiğinde kadın ağlar ve içini yakın kız arkadaşlarına dökmenin ardından “Bütün Erkekler Aptaldır” başlıklı bir şiir yazar. Sonra da normal hayatına devam eder.


Cinsellik: Kadınlar 30-45 dakikalık ön sevişmeyi tercih ederler. Erkekler 30-45 saniyelik birleşmeyi. Erkekler, kadınla birlikte eve gitme sürecini ön sevişme olarak görürler.
Olgunluk: Kadınlar erkeklerden daha çabuk olgunlaşır. 17 yaşındaki çoğu genç kız, yetişkin bir kadın gibi davranabilir. 17 yaşındaki erkeklerin çoğu ise hala beden eğitimi dersinden sonra birbirine el şakaları yapar. Bu yüzden lise yıllarındaki aşklar pek iyi gitmez.
Elyazısı: Erkekler el yazılarına pek önem vermezler, sadece çalakalem yazarlar. Kadınlar kokulu, renkli kalemler kullanır, ‘i' harflerinin noktalarını yuvarlak ya da kalp şeklinde,'p' ve ‘g' harflerinde komik kıvrımlar yaparlar. Bir kadının yazdığı bir notu okumak gerçekten işkencedir. Sizi yerden yere de vursa notun sonuna kalp şekli ya da gülen yüz çizecektir.


Menopoz: Bir kadın menopoza girdiğinde birtakım duygusal, psikolojik ve biyolojik değişimler içerisine girer. Bu değişikliklerin derecesi ve şekli bireye göre farklılıklar gösterir. Menopoz erkeklerde tek bir reaksiyonu getirir: Pilot gözlükleri , Fransız şapkası, deri sürücü eldivenleri satın alır, alışverişe Porche ile giderler.
Hatalarını Kabul Etme: Kadınlar bazen hatalarını kabul ederler. Hatasını kabul eden en son erkeğin ise kim olduğu hatırlanmıyor.
Banyo: Bir erkeğin banyoda en fazla 6 eşyası vardır: Diş fırçası, diş macunu, traş kremi, traş bıçağı, sabun ve havlu. Tipik bir kadının banyodaki eşya sayısı ortalama 437dir. Bir erkek bunların çoğunun adını bile duymamıştır.
Dergiler: Erkek dergileri çoğunlukla çıplak kadın resimleri içerir. Kadın dergileri de çıplak kadın resimleri içerir. Bunun sebebi kadın vücudunun bir sanat eseriyken erkek vücudunun kıllı, biçimsiz ve gündüz gözüyle bakılmayacak bir nesne olmasıdır.


Market: Bir kadın ihtiyaç listesi yapar ve bunları almak için markete gider. Bir erkek buzdolabında yeşermeye yüz tutmuş bir şeyler kalana dek bekledikten sonra markete gider ve gözüne güzel görünen şeyleri satın alır.
Mutluluk: Bir erkekle mutlu olmak için onu çok iyi anlamalı biraz da sevmelisiniz. Bir kadınla mutlu olmak için onu çok sevmeli ve hiçbir zaman anlamaya çalışmamalısınız.
Evlat: Bir kadın çocukları hakkındaki her şeyi bilir. Dişçi randevularını, futbol maçlarını, aşklarını, en iyi arkadaşlarını, en sevdiği yemeği ve gizli hayallerini. Bir erkek evde bazı kısa boylu insanların yaşadığının belli belirsiz farkındadır.
Filmlerde Çıplaklık: Sinema tarihinde her aktrisin bir çıplak sahnesi olur. Bunun sebebi de prodüktörlerin genellikle ‘erkek' olmasıdır. Filmlerde çıplak görülmüş tek aktör Richard Gere'dir. Erkeklerin ondan nefret etmelerinin bir nedeni de budur.

Telefon: Erkekler telefonu bir iletişim aracı olarak görür. Telefonu kısa mesajlar yollamak için kullanırlar. Bir kadın telefonu gerçek iletişim yerine kullanır. Böyleyken bile bir kadın kız arkadaşını iki hafta boyunca görebilir, işten eve dönerken onu arayabilir ve üç saat konuşurlar.
Giyinip Süslenmek: Bir kadın markete gitmek için, çiçekleri sulamak, çöpü boşaltmak, telefona bakmak, kitap okumak, posta kutusuna bakmak için giyinir, süslenir püslenir. Bir erkek sadece iki şey için giyinip süslenir: Düğün ve cenaze.
Politika: Erkekler politikadan bahsetmeye bayılırlar ancak çoğunlukla oy verme gibi politik şeyleri yapmayı unuturlar. Kadınlar ise kampanyalar yapabilecekleri ve sonucun belirleneceği gece ağlayabilecekleri için çok mutlu olurlar.
Çamaşır yıkamak: Kadınlar birkaç günde bir çamaşır yıkarlar. Bir erkek sahip olduğu her kıyafeti giymeden çamaşır yıkamaz. Sonunda giyecek birşeyi kalmadığında kirli bir kazağı ters yüz giyerek geri kalanları yıkamaya karar verir.


Fotoğraf: Erkekler fotoğraf işini çok ciddiye alırlar. Milyonlarca liraya ekipman satın alır, karanlık odalar oluşturur, fotoğrafçılık kurslarına giderler. Kadınlar Kodak Instamatic satın alır, bu yüzden de daha iyi fotoğraf çekerler.
Tight giymek: Tight seksi bir giyecektir. Bir kadın köpeğini çişe çıkarıyorsa ya da bulaşık yıkıyorsa bile tight giyebilir. İstediği zaman giyebilir. Ancak bir erkek sadece bale yapıyorsa tight giyebilir.
Dışarı çıkmak: Bir erkek dışarı çıkmaya hazır olduğunu söylediğinde dışarı çıkmaya hazırdır. Bir kadın dışarı çıkmaya hazır olduğunu söylediğinde bu, küpelerini bulur bulmaz, makyajını bitirir bitirmez hazır OLACAĞI anlamına gelir.
Aynalar: Erkekler kibirlidir; aynada kendilerine bakarlar. Kadınlar gülünçtür; buldukları her parlak yüzeyde yansımalarına bakarlar. Aynalar, kaşıklar, vitrinler...
Yön Bulma: Eğer arabayı bir kadın kullanıyorsa ve kendini yabancı bir yerlerde bulursa bir benzin istasyonunda durur ve yön sorar. Erkekler bunu bir zayıflık belirtisi olarak görürler. Asla durup yön sormazlar. Erkekler bir daire biçiminde saatlerce yola alır, bir yandan da “sanırım oraya gitmek için yeni bir yol buldum, mahalle merkezinde olduğumu biliyorum şuradaki Migros'u hatırlıyorum” derler.
Başarı: Başarılı erkek karısının harcayabileceğinden fazla kazanan erkektir. Başarılı kadın böyle bir koca bulabilendir.
Para İdaresi: Bir erkek beş milyonluk bir şeye eğer istiyorsa on milyon verebilen kişidir. Bir kadın, istemediği, on milyonluk bir şeyi beş milyon verip alan kişidir.

Evlilik: Bir kadın erkeğinin değişmesini umarak evlenir ancak değişmez. Bir erkek ise kadının değişmemesini umarak evlenir ancak kadın değişir. Erkekler yorgun oldukları için evlenirler. Kadınlar meraktan. İkisi de hayal kırıklığına uğrar. Bir kadın koca bulana kadar geleceği konusunda endişe eder, bir erkek eş bulana kadar geleceği hakkında endişe etmez.

Hatıralar: Bir kadın her zaman kendisiyle evlenmek istemiş bir adamı hatırlayacaktır. Bir erkek her zaman evlenmediği bir kadını hatırlayacaktır.


Alıntı..


--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
erkekler, kadinlar, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Dünya Kadınlar Günü ile İlgili Kompozisyon-Kadınlar Konulu Kompozisyon Nokia Belirli Gün ve Haftalar ile İlgili Kompozisyonlar 2 04.03.16 21:48
Kadınlar Günü E-Kartları - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Resimleri Okyanus E-Kart 2 07.03.15 10:19
8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlanmasını Öneren Kimdir - Dünya Kadınlar Günü Kartal Genel Kültür 1 08.03.14 11:26
Rüyada Kadınlar Görmek - Rüyada Kadınlar Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kadınlar Rüya Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 16.11.12 23:19
Hamile Erkekler ASYA Magazin Haberleri 0 29.06.09 02:39


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:49 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2