tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kadınca/Erkekce/ Evlilik Ve Aile (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/)
-   -   Bir Kadın Hastalığı Mükemmeliyetçilik! (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/41442-bir-kadin-hastaligi-mukemmeliyetcilik.html)

EZEL 17.12.09 20:20

Bir Kadın Hastalığı Mükemmeliyetçilik!
 
Bir Kadın Hastalığı Mükemmeliyetçilik!

Yaşamında üstüne aldığı rol gereği kadınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg çoğunlukla bin parçaya bölünür. Düşünmekhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg yetiştirmekhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg idare etmek gibi gün içinde yapması gereken birçok eylem var. Bütün bu koşuşturmanın içindehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kendine hata yapma şansı tanımayan kadınlarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg mükemmel olma hastalığına yakalananlardır.
Mutsuzluk oyununun bana göre bir parçası gibi görünen mükemmeliyetçilikhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kadınların kendine zarar vermesinin bir yoludur. Ancak burada ayrımı doğru yapmak gerekir. Yaptığı işi iyi yapmaya çalışanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg titizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg dikkatli ve çalışkan bir kadın ile mükemmel hastalığına yakalanmış kadın birbirlerinden farklıdır.
Bu farkı daha iyi anlamak için bir örnek üzerinden gitmekte fayda var. Bayan mükemmel akşam yemeği için hazırladığı dört çeşit yemeğinhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg her birinde olağanüstü bir tat ve lezzet yakalayamazsahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg mesela biraz tuzunu az koyduysahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg bu kendini hırpalaması ve mutsuz olması için çok geçerli bir sebep olacaktır. Bu olaydan olumsuz etkilenecekhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg geceyi kendinehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg eşine veya çevresindekilere zehir edecektir. Ona göre yemeğin tuzunu az koymak affedilemeyecek bir hatadır. Kendine olabilecek en ağır eleştirileri sıralayabilir. Yaptığını iyi yapmaya çalışanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg sofraya tuzluk getirerek eksik kalanı tamamlar ve yemeğin keyfini çıkartır. Doğru olan da budur.
Mükemmeliyetçi kadınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg genellikle ilişkilerinde başarısız ve mutsuz olur. Sürekli her şeyi doğru ve tam yapma çabasıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg karşı tarafı kendinden soğutur ve pek çok sorunun oluşmasına sebep olur. İlişkisinde ve yaşamında iyi ve güzel şeyleri gözden kaçıran mükemmeliyetçi kadınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg böyle birisi ile yaşamak son derece zordur.
Mükemmellik peşinde koşan kadının kendine olan güveninde de bir sorun vardır. Güvensizlik bir kadının tüm güzelliğini ve cazibesini çalar. Onda var olan en hoş yanların üstünü örter. Dışarıdan bakıldığında dikkat çekici insanların ortak özelliklerini düşünürsenizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg özgüven sahibi olmalarının ne derece cazibeli olduğunu da fark edersiniz. Elbettehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kendinizi kaybetmeyin!


alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:11 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2