tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kadınca/Erkekce/ Evlilik Ve Aile (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/)
-   -   Birbirinizin Ufku Olmalıydınız (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/41443-birbirinizin-ufku-olmaliydiniz.html)

EZEL 17.12.09 21:42

Birbirinizin Ufku Olmalıydınız
 
Birbirinizin Ufku Olmalıydınız

Evlendiniz ama eş olamadınız.Berbabersiniz ama bir olamadınız.Birbirinizi elde ettiniz ama kendinizi bulamadınız.

Birbirinizin ufku olmalıydınız ama ne yazık birbirinize duvar ördünüz bencilliğinizle.Hep içinizden niye böyle diye sitem ettiniz ama ben neden böyleyimhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg diye bakışınızı kendi kalbinize yöneltmediniz.O bana neden sevgiyle bakmıyor diye sordunuz birbirinize ama neden benim bakışlarımda sevginin izi yok diye sormadınız kendinize

Evet. sen öyle beklemeliydinki onuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg eşin cennete koşar gibi evine gelmeliydi.Öyle bir sevgi halesi olmalıydıki gözlerinde sana bakınca cennete düşmeliydi.Arındırmalıdın kalbini her türlü şüphedenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg tüm dünyevi endişelerden.Kalbinde öyle sonsuz bir umut rüzgarı esmeliydikihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgeşin kalbindeki karabulutlar seni görünce dağılmalıydı. “ beni incitti” sözünü silmeliydi aklından.Ne olusa olsun incitmemeliyim.Çünkü benim sevgim bestem demeliydin.

Ona hizmet zorunluluk değilhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg sevgi ve merhametin sonsuz çağlayanı gibi yaşanmalıydı evinizde.Her zaman coşkuluhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg her zaman berrak..

Sen onun huzur köşesi olmalıydın.Evine girerken gül bahçesine girmeliydihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnefsin homurdanışlarını değilhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kalbin ölümsüz ve doyumsuz sevgi bestesini dinlemeliydi senden.

Ve sevgili dostum!

Evine dünyanın gürültüsünü değilhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kalbinin huzurunu getirip gelmeliydin.Gözlerindeki solgun bakışları umut çeşmesinde yıkayıp öyle bakmalıydın eşine.

Cennete gider gibi gitmeliydin evine. Meleği görür gibi bakmalıdın gözlerine.Sevgide hesap olmaz deyip hesapsız sevmeliydin.Hesapsız kitapsız dönmeliydin sevdiğine.Evinin direğihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg umuduzn sonsuz madeni sevginin kalesi olmaıydın.

İsmail Acarkan

alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2