tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kadınca/Erkekce/ Evlilik Ve Aile (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/)
-   -   Bir Kadını Sadece Kendisi Engeller (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/41456-bir-kadini-sadece-kendisi-engeller.html)

EZEL 17.12.09 22:44

Bir Kadını Sadece Kendisi Engeller
 
Bir Kadını Sadece Kendisi Engeller

Hayatın akışı içinde giderkenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg yolunuzun doğruluğunu düşünmek pek aklınıza gelmez. Gerçekten hedeflediğiniz yere doğru mu gidiyorsunuzhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg yoksa yönünüz biraz kaymış mı? Bu bilgiye sahip olmak içinhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg şimdiye ve geçmişe göz atmak gerekir.

Bazen her şey yolunda gibi görünür ama bu bir illüzyondur. Eğer ara sıra duruphttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg yaptıklarınıza bakmazsanızhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kendi içinizde kaybolabilirsiniz. Kendinize sormanız gereken sorular ve verdiğiniz cevaplardan çıkaracağınız yorumlarınız vardır. Bunları ertelemeyin. İnsan herkesten kaçabilirhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kendisi hariç! Sonunda mutlaka aynaya bakmak gerekecektir.
Çoğumuz için arkadaşlık kavramı önemlidir. Hayatımızı paylaştığımızhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg sırlarımızı taşıyan insanlarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg bizden sevgi ve övgü bekleme hakkına sahiptirler. Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır. Her arkadaşhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg dost değildir. Gerçekten sizi düşünen ve değer veren insanlarla arkadaş olmalısınız.
Üzüntülerinizi yürekten paylaşan ve mutluluklarınıza içtenlikle ortak olan kişileri arkadaş edinin. Bu durumhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg yürüdüğünüz yolda başarı getirecektir. Enerjinizi tüketenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg sizi aşağı çeken insanları kendinizden uzak tutun. Arkadaş zannettiğiniz ama olmayan insanları nasıl ayıracaksınız? Şuna emin olun kihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg gerçek dost kıskanmaz. Sizi kontrol altına almaya çalışmaz. Sürekli “ben söylemiştim “ diyerekhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg yaptıklarınızı başınıza kakmaz. Dosthttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg öngörü sahibiysehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg mutlaka uyarır ancak düştüğünüzde yanınızdadır ve sizi kaldırır. Geriye kalanlarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg ahbap veya tanıdıktan öteye geçemez.
Hayatınızda sadece olsun diye var olan bir sevgilihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg eziyetten ve sırtınızda yükten başka bir şey değildir. Hayatınızdaki fazlalıklardan kurutulun. Dürüst olun ve kendi eleştirinizi yapın. Eğer ilişki yönünde hedefleriniz aynı değilsehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg neden başka birinin sorumluluğunu taşıyasınız ki? Sorunları görmezden gelmekhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg onları ortadan kaldırmaz. Beraber yaşamak veya evlenmekle ilgili olarakhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg ikiniz ortak fikirlere mi sahipsiniz? Sizin birliktelikten beklentilerinizlehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg onunkiler aynı mı? Dünya görüşünüzhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg aile yapınızhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg alışkanlıklarınız uyumlu mu? Gerçek bir aşkın içinde misiniz? Bu soruların cevabıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg yaşamınıza ışık tutacaktır.
Dış etkenleri bir kenara koyalım. Üçüncü şahıslarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg isteyip de yapmadığımız şeyler için bahanemiz olurlar. Siz mutlu olacağınız halde neleri yapmıyorsunuzhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg onları bir düşünün. Beğenmediğiniz yanlarınızı ve huylarınızı değiştirmek içinhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg hangi sudan sebeplerin arkasına saklanıyorsunuz? Her yenilgide ortaya süreceğiniz bahanelerden başkahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg cebinizde neyiniz var? Kendinize adım adım gidilecek bir hedef planı yaptınız mı? Başkaları için yaşamaya devam mı ediyorsunuz? Hayır demeyi öğrenebildiniz mi?
Benim inandığım bir doğru var: Bir kadını kendinden başka kimse engelleyemez. Bir kadında bulunan sabırhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg azim ve yaratıcılık özelliklerihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg çalışma ve inançla birleştiğindehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg dünyayı yerinden oynatabilir. Çevrenize şöyle bir göz gezdiriphttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg hayran olduğunuz kadınların hikayelerine kulak verirsenizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Bir kadının gücühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg karşısındakini şaşırtacak kadar büyüktür. Yeter ki istesin…



Alıntı.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:06 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2