tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kadınca/Erkekce/ Evlilik Ve Aile (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/)
-   -   Kaynanasını Seven Damatların Ömrü Uzuyor (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/41475-kaynanasini-seven-damatlarin-omru-uzuyor.html)

EZEL 17.12.09 23:22

Kaynanasını Seven Damatların Ömrü Uzuyor
 
Kaynanasını Seven Damatların Ömrü Uzuyor

Kaynanasını sevenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg onunla iyi ilişkiler kuran damatların ömrü ortalama 6http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbuçuk yıl uzuyor. ABD’de yapılan bir araştırmahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kaynana düşmanlığının kocanın ömrünü kısalttığını ve evlilik hayatını olumsuz etkilediğini ortaya koydu. Ohio Üniversitesi uzmanlarıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg evli çiftlerinhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg yakın aile çevresiyle iyi ilişkiler içinde olmalarınınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg hem evliliği başarılı yaptığını hem de yaşamı uzattığını saptadılar.

Araştırmacılarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg genellikle bayram ve yeni yıl dönemlerindehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg evli çiftlerin fırsatları değerlendirerek yakın akrabalarıyla bir araya gelmelerinihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg evliliğin başarısı ve sağlık açısından yararlı görüyorlar.

Uzmanlarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg evli çiftlerin birbirlerinin akrabaları ile iyi ilişkiler kuramamasınınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg her iki tarafı da strese soktuğunu ve evliliği olumsuz etkilediğini bildirdiler. Sosyal ilişkilerinhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg stres üzerinde olumlu etkisinin olduğu biliniyor.

6http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbuçuk yıl daha uzun
Araştırma sonuçlarına görehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg erkeğinhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg eşinin babası ile anlaşmazlığıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kadınınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kayınvalidesi ile anlaşmazlığında olduğu gibi evliliği fazla etkilemiyor. Uzmanlarhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg mutlu bir evlilik için çiftlerin birbirlerinin aileleriyle yakın ilişki kurmalarının ve kavgadan uzak durmalarının gerektiğini belirttiler. Evlilikte uzun süren aşkın ve akrabalar ile iyi ilişkilerin eşlerin yaşamını 6http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbuçuk yıl uzattığı kaydediliyor.

alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:55 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2