tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kadınca/Erkekce/ Evlilik Ve Aile (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/)
-   -   Erkeğinizi Orta Yaş Krizinden Kurtarabilirsiniz (http://www.tualimforum.com/kadinca-erkekce-evlilik-ve-aile/41880-erkeginizi-orta-yas-krizinden-kurtarabilirsiniz.html)

EZEL 25.12.09 17:59

Erkeğinizi Orta Yaş Krizinden Kurtarabilirsiniz
 
Erkeğinizi Orta Yaş Krizinden Kurtarabilirsiniz


Eskiden işinden memnundu ve evde de çok mutlu gözüküyorken birdenbire hayatının ne kadar sıkıcı olduğundan bahsetmeye başladıysahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg sınırsızca para harcıyorhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg imajını değiştiriyorsa orta yaş krizine girmiş demektir.

Bu dönemde evliliğinizin devam etmesi için size çok büyük görevler düşüyor.

Başka bir kadın

Uzmanlara göre orta yaşlarını yaşayan erkekler duygusallaşmaya başlar ve çevrelerindeki insanlara alıcı gözle bakarlar. Bu erkeklerin verdikleri “orta yaş bunalımındayım” mesajını algılamayan kadınlar eşlerindeki değişikliklere duyarsız kalırlar ve bu da ilişkilerinde iletişimin kopmasına neden olur.

Harcamaları sınırsız

Eşiniz son zamanlarda parasını istediği gibi harcamaya başladı. Örneğin her zaman hayalini kurduğu spor arabayı almaya karar verdi. Bu kesinlikle bir orta yaş krizidir. Fakat orta yaş krizinde karşılaşılan bu sorun diğerleriyle kıyaslandığında çözülmesi daha kolaydır.

İmajını değiştiriyor

Hayatınızdaki erkeğe son günlerde bir şey oldu. Ne zaman evin içinde görseniz artık onu tanıyamıyorsunuz. Görünüşü o kadar değişti ki! Eğer aynanın önünden ayrılmıyor ve kendine sürekli farklı kıyafetler satın alıyorsa bu da orta yaş krizine girdiğinin güçlü bir göstergesidir.

Size az vakit ayırıyor

Artık sizinle sürekli vakit geçirmek istemiyor. Bunun orta yaş kriziyle ilgili nedeni olabilir. Birincisihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg kendine güven eksikliği duyuyor olabilir ve o yüzden de sizinle eskisi kadar sık yatağa girmek istemiyordur.


alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2