tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Knight Online (http://www.tualimforum.com/knight-online/)
-   -   Knight Online İçin Yama Yayımlandı - Knight Online Yenilendi! (http://www.tualimforum.com/knight-online/109341-knight-online-icin-yama-yayimlandi-knight-online-yenilendi.html)

Başak 11.10.12 13:52

Knight Online İçin Yama Yayımlandı - Knight Online Yenilendi!
 
Knight Online Yenilendi

Knight Online İçin Yama Yayımlandı.Knight Online Yenilendi!

Knight Online'ın firması NTT Game, oyun içi grafikleri iyileştirecek ve sorunları düzeltecek bir yama yayımladı.Değişiklikler oyuncuların istekleri doğrultusunda gerçekleştirildi.Bu yama ile birlikte oyunun görselliği arttırılırken, yeni özellikler de beraberinde geldi. Özellikle ortaokul ve lise öğrencileri tarafından oynanan Knight Online, popülerliğini yeniden kazanmaya çalışıyor.
http://img440.imageshack.us/img440/8...onlineyama.jpg

Karakterlerin ırk veya cinsiyet gibi değişimlerin bu yama ile yakın bir tarihte tekrar aktive edebilecek.Yama ile beraber 'Castle Siege War' kale kuşatma savaşlarının sistemi değişirken, karakterlerin daha hızlı gelişmesine fırsat tanıyan 'Seviye Atlama' özelliği de geri geldi.sorunlar da tespit edilerek düzeltildi.

Knight Online Oyunu artık daha adil olacak!

NTT Game yetkilileri kale kuşatma savaşlarındaki değişiklikler için,oyunculardan gelen isteklere göre düzenlendiğini, kaleyi ele geçiren takım belli süre kaleyi savunabilirse kalenin sahibi olabiliyor. Bu değişiklikle adil olmayan bu gibi durumlar ortadan kaldırdı.
Değişiklikler oyuncuların istekleri ve beklentileri doğrultusunda yapıldığı için daha keyifli ve adil bir sistem oluşturulduğunu belirttiler.

Ayrıca Eski Oyuncuları Çağıran Özellikler Eklendi..
NTT Game'in ifadesine göre,yamanın aslında bir alt yapı çalışması olduğunu, bu nedenle daha fazla yeniliğin, geliştirmenin ve güvenlik önlemlerinin daha kolay alınabileceğini belirttiler.

Knight Online


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2