tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Komik Hikayeler-Yazılar (http://www.tualimforum.com/komik-hikayeler-yazilar/)
-   -   Polis Kaydına Geçmiş Yaşanmış Bir Hikaye (http://www.tualimforum.com/komik-hikayeler-yazilar/14846-polis-kaydina-gecmis-yasanmis-bir-hikaye.html)

blue 10.09.08 09:37

Polis Kaydına Geçmiş Yaşanmış Bir Hikaye
 
Hirsizin biri, bir evin çatisina çikmis ve anten kablosunu kesmis. Evin reisi de tam TV'ye dalmisken yayin kesilince televizyonunu bir süre kurcalamis, "Bozuldu herhalde" diyerek yatmis.
Ertesi gün adam ise gittikten sonra hirsiz kapiyi çalip adamin karisina, Yenge; beni abi gönderdi, televizyon bozuk, alin da bir bakin dedi"
demis. Saf kadincagiz da televizyonu vermis.
Aksam adam eve gelip de televizyonu görememis ve karisindan olayi ögrenince dumura ugramis tabii. O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hirsiz asagidan ıslik çala çala onlara bakarak sokaktan geçmis.
Kadin hirsizi tanimis ve "Bak bey! Televizyonu çalan adam iste buydu!!" demis. Adam bunu duyunca pijamalarla adami kovalamaya baslamis. 5 dakika
sonra diger hirsiz adamin evine gelip, karisina "Yenge,ben polisim, abi hirsizi yakaladi. Simdi karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanini istiyor." demis ve kadin da vermis tabii ki(?) normal olarak. Adam hirsizi uzun bir süre kovaladiktan sonra kan ter içinde eve dönmüs... :oyoy:


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:34 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2