tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kova (http://www.tualimforum.com/kova/)
-   -   Balık Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu (http://www.tualimforum.com/kova/111558-balik-burcu-2012-kasim-ayi-burc-yorumu.html)

Okyanus 27.10.12 14:20

Balık Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
 
Balık Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
Balık Burcu Kasım 2012 Yorumu


Bu güne kadar gecikmiş, bir türlü hayata geçiremediğiniz plan ve organizasyonları tekrar hareketlendirmek için yeni fırsatlarla karşılaşacağınız bir aya giriyorsunuz. Özellikle 20 Kasım'a kadar, iletişim becerileriniz artıyor. Bu etkiler eğitim ve hukukla ilgili konularda, çevrenideki ilişkilerde ve ticari işlerde etkili olacak. Bu dönemde zihninizin odaklanma yeteneği artıyor. Yeni girişimlerde ise zorlanma riskiniz var.Olayları çok daha detaylı düşünebilir, doğru kararlar verebilirsiniz.
Ancak aşırı kuşkucu ve endişeli tavırlar yüzünden bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Satürn önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca sizi inançlar, felsefeler, yüksek eğitim gibi alanlarda zorlayabilir.

Evlilik planları veya ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu gelişmelerin ve sonuç yaşanabileceği dönemdesiniz. Buna karşılık çekim gücü sayesinde ilişkileriniz sizin için ön plana çıkacak. Tek başına olmak yerine birlikte aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz.
Duygularınızı ifade etmek adına çok dikkatli davranabilir, bazı detaylara çok fazla takılarak, aşırı bir titizlik gösterebilirsiniz. Ama bu haliniz sizi bir süre sonra sıkıntıya sokabilir. Jüpiter aileniz ve evinizle ilgili alanınızda gerilerken ailevi konularda eski sorunlarla uğraşabilir, evle ilgili yeni plan ve projelerinizi de bir süreliğine askıya almak durumunda kalabilirsiniz.

Bu dönem yaşayacağınız bazı olaylar nedeniyle hayatı sorgulayabilir, felsefenizi ve görüşlerinizi bütünüyle değiştirebilirsiniz. Eğitiminizle ilgili konular hayatınızda önemli olabilir. Yeniden eğitim almaya başlayabilir veya eğitim görüyorsunuz bu konuda çok fazla çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını ise eğitim sürecinin bitiminde alabilirsiniz. Bu ay sizi özellikle iş, kariyer ve gelecek hedefleriniz konusunda etkileyecek. Gerginlikler, işinizi ve geleceğe yönelik beklentilerinizi zorlayabilir. İş değişikliği kararları gündeme gelebilir.Artan mücadele gücünüz başarıya ulaşmanıza yardımcı olabilir.
Bu arada rekabet duygusuyla hareket edebilir, iş arkadaşlarınız olan ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız.Girişimleriniz veya hedeflerinize ulaşmak konusunda enerjinizin yüksek olacağı bir dönemdesiniz..


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2