tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar Dizisi 36. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/28081-kucuk-kadinlar-dizisi-36-bolum-ozeti.html)

Başak 07.04.09 20:19

Küçük Kadınlar Dizisi 36. Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar Dizisi 36. Bölüm Özeti

Yeliz’i kötü bir sürpriz bekliyor

Okuldaki tacizciler tarafından dövülen Yeliz pes etmiyor ve koşu yarışına katılıyor. Ancak Yeliz kötü bir sürprizle karşılaşıyor.
Şahin’in laflarını önce önemsemeyen Şevkiye, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anlayınca paniğe kapılır. Para ile işi çözeceğini zanneden Şevkiye yanıldığının farkında değildir. Şahin’in, Şevkiye ve Cengiz ile ilgili daha büyük planları vardır. Şahin’den korkan Cansu bu durumu Hulusi Bey’e iletir.
Ali hapishaneden çıkar. Elif, onu karşılamaya gider ancak Ali kendisiyle hiç ilgilenmez. Elif bu duruma bozulur. Okuldaki müdür ile arası iyi olmayan Armi’ye Ayaz büyük bir sürpriz yapar. Utku’nun okuldaki başarısını kutlamak için arkadaşları sürpriz parti yaparlar. Partide Zeynep de vardır. Armi onları görür, üstelik çok da samimidirler. Okuldaki tacizciler tarafından dövülen Yeliz pes etmez ve koşu yarışına katılır. Herkes Yeliz’e destek vermek için onu izlemeye gelir. Fakat Yeliz’i çok kötü bir sürpriz beklemektedir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:51 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2