tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar 60. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/38547-kucuk-kadinlar-60-bolum-ozeti.html)

Başak 20.10.09 19:40

Küçük Kadınlar 60. Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar 60. Bölüm Özeti


YELİZ BİLGE’NİN KİTABININ YAYINLANMASI İLE YIKILIYOR. ÜSTELİK ARMİ’DE BİLGE’YE DESTEK VERİNCE EVİ TERK EDİP HULKİ’YE GİDİYOR.
HER YERDE YELİZ’İ ARAYAN ARMİ KIZ KARDEŞİNİN VERDİĞİ ANİ KARARI İLE ŞOKA GİRİYOR.


Bilge’nin kitabı bütün kitapçılardadır. Yeliz ve Armi şoktadır. Yeliz kitabı okudukça öfekden kudurur. Bütün sırları Cengiz’in tacizleriYeliz’in onu vurması Simge ile yaptıkları aşırılıklar dahil her şey bütün aile sırları orada yazmaktadır. Armi ve Yeliz soluğu evde alır ve Bilge’den hesap sorarlar. Bilge kendini savunamaz kız kardeşler arasında kıyamet kopar. Ancak Armi’nin sokakta aldığı tepkiler ve Bilge ile röportaj yapmak isteyen basın onu biraz yumuşatır.Fakat kitabı okuyan herkesin hayatı bundan etkilenir. Ayaz ile ilgili sayfaları okuyan Utku’da hiç beklenmedik bir tepki verir..İşe giden Yeliz kitapta yazılanları patrona kışkırtan bir çalışan yüzünden kovulur. Üzerine Armi’nin Bilge için basına röportaj vereceğini de öğrenince evi terk eder. Kanundan kaçan Abisini daha fazla koruyamacağını anlayan Eylül onu Polise teslim etme kararı alır.Ancak abisinden şok edici bir sırrı öğrenir.Bilge mutlulukla hüzün arasında gidip gelmektedir ne hissedeceğini tam bilememektedir.İkisi de Yeliz’in eve gelmesini beklemektedirler. Sonunda telefonla Yeliz’e ulaşan Armi kız kardeşinin aldığı kararla yıkılır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:06 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2