tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar Dizisi 61. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/40874-kucuk-kadinlar-dizisi-61-bolum-ozeti.html)

Başak 10.12.09 17:15

Küçük Kadınlar Dizisi 61. Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar Dizisi 61. Bölüm Özeti

ARMİ POLİS İLE BİRLİKTE HULKİhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgNİN KAPISINA DAYANIR. ANCAK HİÇ BİR ŞEY YELİZhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgİ VERDİĞİ KARARDAN VAZGEÇİRMEYE YETMEZ. ORGAN MAFYASI İNTİKAM İÇİN HAREKETE GEÇER ARMİ BÜYÜK TEHLİKEDEDİR.
Yeliz ile konuşan Armi sinirinden kudurur. Yardım istemeye Hulusi Beyhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge gider ancak evde bulamaz. İstemeseler de Ali duruma dahil olur ve birlikte karakola giderler. Yelizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi almak için Hulkihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnin kapsına dayanırlar. Yeliz gelmemek için direnir fakat reşit olmadığı için başka çaresi yoktur. Fakat Hulki ona yarın yıldırım nikahı yapacağını kendisinden haber beklemesini ister. Yeliz istemeyerek geldiği evde olay çıkarır ve Bilgehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyi suçlar.Yazdığı kitap ile hayatının mahvolduğunu Armihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnin de ona destek çıktığını bu nedenle Hulki ile evleneceğini açıklar. Daha fazla kendini tutamayan Armi ile Yeliz saç başa kavgaya girer. Eve gelen ve ne olduğunu anlamayan Eylül onları güçlükle ayırır. Ayaz ile ilgili yazılanlara bozulan Utku ise kafasını dağıtmak için akşam gezmelerine çıkar ve sarhoş olur. İş aramak için evdev çıkan Armi kaçmasın diye Yelizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi eve kilitler ve sim kartını da alır. Kardeşlerine ders vermek isteyen Yeliz iyice öfkelenir ve kaçamanın bir yolunu bulur. Ama kaçarken Badehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgye yakalanır. Armi son bir çaba nikahı engellemeye çalışırken organ mafyasının tuzağına düşer. Çete hapishaneye düşen adamlarının intikamını almaya kararlıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:46 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2