tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar Dizisi 63. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/40876-kucuk-kadinlar-dizisi-63-bolum-ozeti.html)

Başak 10.12.09 17:16

Küçük Kadınlar Dizisi 63. Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar Dizisi 63. Bölüm Özeti

YELİZ CANSUhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgYU ALMAK İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURUYOR.EYLÜL ANNESİNİN İZİNİ SÜRERKEN BABASI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİR İPUCU BULUYOR.
Armi ile Eylül iş kurmak için harekete geçiyor önce Yelizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgden alınan ilk para ile araba alıyorlar. Ancak para yetmeyince kredi almak için Eylül yine Armihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgden habersiz Yeliz ile buluşuyor.Cansuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnun kaldığı yetimhanede ise yangın çıkıyor.Kızlar panik içinde haberi alır almaz Cansuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgya ulaşmak için harekete geçiyorlar.Cansu kıl payı ölümden dönmüştürYeliz kardeşini yanına almak için Hulkihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyi ikna eder ve işlemleri başlatılır. Armi Yelizhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin bu havacı yeni halinden hiç haz etmemektedir. Bilgehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnin imza günü vardır Utku da Armi ile birlikte gider.Fakat orada Tezerhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgde vardır ve ikili fena gerilir. Ancak Utku Tezer ile görüşmeyi sürdürmektedir. Eylül annesini görmeye hastaneye gider ve orada Hulusi ile karşılaşır. Bu karşılaşma Eylülhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgün tuhafına gider üstelik Özgür de hastaneye yapılan bu gizemli ziyareti ve sebebini merak etmiştir. Ancak Hulusi kimseye bir açıklama yapmak istemez. Eylül annesini araken babası ile ilgili bir ipucuna ulaşır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2