tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar Dizisi 74. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/43107-kucuk-kadinlar-dizisi-74-bolum-ozeti.html)

Başak 29.01.10 00:45

Küçük Kadınlar Dizisi 74. Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar 74. Bölüm Özeti

HULKİ İLE BARIŞAN YELİZ CANSU’YU POLİS ZORU İLE ARMİ’DEN ALIR.HULUSİ’DEN İNTİKAM ALMAK İSTEYEN EYLÜL İÇİN GERİYE SAYIM BAŞLAMIŞTIR.PSİKOLOJİK SORUNLARINI ÇÖZEN HULKİ KARISI İLE GÜZEL BİR GEÇİRMENİN HAYALİNİ KURARKEN SÜPRİZ BİR PAKET GELİR.
Bilge’nin eve dönüşü herkesi sevindirir. Fakat Hulki ile Yeliz’in barışması yeni bir krize yol açar. Cansu’nu iyiliği için evde kalmasını geçmişini unutmamasını isteyen Armi bu mücadeleyi kaybeder. Yeliz polis zoru ile Cansu’yu alır. Eve geri dönen Bilge ailesinin köyünde yaşanan haksızlık için medyada bir mücadele başlatır. Utku güç bir karar verir bebeğe sahip çıkar. Tezer ile Utku’yu doktora giderken gören Armi o sayfayı tamamen kapatır. Eylül bir yandan Hulusi’nin güvenini kazanırken bir yandan da zorlu dava dosyasını karşı tarafa vermek üzere harekete geçer. Maddi durumu da sağlığı da iyiye gitmeyen Hulusi’yi kötü günler beklemektedir. Evine özlediği konfora geri dönen Yeliz’i bir süpriz beklemektedir. Psikolojik sorunları esrarengiz bir şekilde son bulan Hulki karısına romantik gece hazırlamıştır. Kocasının cinsel sorununu çözdüğünü anlayan Yeliz ise paniktedir. Eve gelen süpriz bir paket Hulki’nin bütün planlarını alt üst eder.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2