tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar 82. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/45748-kucuk-kadinlar-82-bolum-ozeti.html)

Başak 06.06.10 03:43

Küçük Kadınlar 82. Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar 82. Bölüm Özeti

YELİZ HULKİ’Yİ TERK EDER AMA BUNUN BİR BEDELİ DE VARDIR.BİLGE OKULDAN İKİ ADAM TARAFINDAN KAÇIRLIR. CANINI KURTARMAK İÇİN ADAMLARLA BOĞUŞURKEN DE FENALAŞIP BAYILIR.

HulkiYeliz’i kendisinden ayrılırsa başına gelecekler konusunda uyarır. Tartışırlarken Armi gelir ve Hulki’nin Yeliz’e attığı tokada şahit olur.Armi Yeliz’i beraberinde eve götürmek ister ancak Hulki’den korkan YelizArmi’nin kalbini kırar ve onunla kalır.Yeliz’in bu davranışa bir anlam veremeyen Armi teselliyi yine içki de arar.Ali’nin aşk mektubuna cevap yazan Eylül yazdığını gizlice Ali’nin cebine koyar.HulusiAli’yi Eylülüannesinin yazdığı mektuplar konusunda Eylül’e bir şey söylememesini tembihler.Borç batağında olan Hulusi her iki evi de satışa çıkarmak zorundadır.Yelizardında bir mektup bırakarak Cansu’yu alır ve evi terk eder.Ancak bunun bir bedeli vardır.Okula gelen yeni bir çocuk ile konuşurken Bilge iki adam tarafından kaçırılır.Adamlarla mücadele ederken de fenalaşarak bayılır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2