tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar 93. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/57868-kucuk-kadinlar-93-bolum-ozeti.html)

Başak 06.10.10 01:41

Küçük Kadınlar 93. Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar 93. Bölüm Özeti

93.BÖLÜM
ÖZLEM BİTİYOR!
Aradan iki yıl geçmiştir. Kayıplar ve ayrılıklarla dolu peş peşe geçen ayların ardından nihayet Yeliz ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden taburcu olmaya hazırdır. Ancak gerçek dünyaya geri dönerken yaraları hala taze olan genç kızı olaylar derinden sarsacaktır.

Yeliz'i hastaneden çıkarırlar ama durumu hassastır. O nedenle Cansu'nun 2 yıldır kayıp olduğunu ondan saklarlar. Hulusi Bey'in yokluğu da Başta Eylül ve Bade olmak üzere herkesi derinden etkilemiştir. Master yapmak için Almanya'ya giden Ali Eylül ile ilişkisini inişli çıkışlı da olsa bir şekilde sürdürmeye çalışır. Kendini işe veren Armi'nin iş yerinde herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Zamanı gelince bunu kız kardeşleri ile de paylaşacaktır ama henüz hazır değildir. Cansu ise çocukları çeşitli suçlara alet ederek onları sömüren kötü bir adamın elinde tutsaktır. Birçok kez kaçmaya teşebbüs etse de başaramamıştır. Çocuklar arasında mimlenen Cansu ablalarının onu yeterince aramadığını ve gözden çıkardığını düşünmektedir. Hulki'den az miktarda para kalan Yeliz aldığı ile vakit kaybetmeden evi yeniden dekore etmeye başlar. Bade ise yardım etmek isterken Yeliz'e ağzından Cansu ile ilgili laflar kaçarınca ortalık fena karışır. Binbir güçlükle sakinleştirilen Yeliz'in aklına Cansu'yu bulmak için bir fikir gelir ve bu fikre sıkıca tutunur. Ancak Yeliz'in bu yeni girişimi Cansu'nun hayatını tehlikeye atar. Ali'nin ise Eylül'e büyük bir sürprizi vardır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2