tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar 94. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/57869-kucuk-kadinlar-94-bolum-ozeti.html)

Başak 06.10.10 01:41

Küçük Kadınlar 94. Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar 94. Bölüm Özeti

KARDEŞLER ARASI KUTUPLAŞMA BAŞLIYOR!
Ölümden dönen Cansu sonunda eve geri gelmiştir ama artık o eski Cansu değildir... Bilge ve Armağan onu tanıyamazken; Yeliz Cansu ile ittifak kurar. Kardeşler arasında kutuplaşma başlar.
Cansu'nun eve gelişi mutluluktan çok yeni dert ve üzüntüleri beraberinde getirir. Kayıp olduğu 2 yıl boyunca Yeliz'in hastanede olduğunu öğrenen Cansu onun dışında Armi ve Bilge'ye kin besler onları kendisini yeterince aramamakla gözden çıkarmak ile suçlar. Ruh sağlığı hala çok da yerinde olmayan Yeliz'de Cansu'yu özellikle Armi'ye karşı kışkırtarak evde kutuplaşmaya neden olur.
Ali ise bütün ailesine karşı gelerek Eylül ile evlenmeyi kafasına koyar. Ali'yi kararından vazgeçiremeyen annesi çareyi Eylül'ü istemekte bulur. Ancak Hulusi Bey öldüğü için Eylül'ü sürpriz bir isimden isterler. Gece oldukça gergin geçerken sakin gözüken kaynana Asiye'nin ise Eylül ile ilgili başka planları vardır.
Kızlarla bir türlü konuşamayan Armi Ozan ile birlikteyken kötü bir sürpriz ile karşılaşırlar. Ozan'ın karısı vakit kaybetmeden Armi'ye karşı harekete geçer. Bu da suları bir türlü durulmayan evde yeni bir fırtınanın çıkmasına neden olur.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2