tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar 105.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/64421-kucuk-kadinlar-105bolum-ozeti.html)

Başak 16.12.10 23:15

Küçük Kadınlar 105.Bölüm Özeti
 
Küçük Kadınlar 105.Bölüm Özeti

CEYHUN İLE KONUŞAN ARMİ YELİZ'İN PLANINI ÖĞRENİR...

EVDE PATLAK VEREN BÜYÜK KRİZ SONRASI YELİZ EVİ TERK EDER.KAFASINDAKİ YELİZ'DEN KURTULMANIN ATRIK TEK BİR YOLU KALMIŞTIR.
Gaye Ozan'ın Yeliz ile birlikte olduğunu anlamıştır. Bunalıma giren Ozan, Gaye'ye her şeyi inkar etse bile kendi vicdanından kurtulmaz. Armi ise hiç beklenmedik bir zamanda Ceyhun'dan telefon alır ve istemeyerek de olsa onunla görüşmeye hastaneye gider. Armi'nin hayatını mahvetmek üzere olan Yeliz, Gaye ile ilginç bir konuşma yapar, Eski kocasını hala seven genç kadın aldığı teklif karşısında ikilemde kalır. Ali de Bilge'ye tuzak kuran uyuşturucu çetesinin tehditi altındadır. Memed okuldan aldığı bilgileri Bilge'ye ulaştırır ama Tarık intikam için harekete geçmiştir. Kaynana Asiye'yi doktora götüren Eylül'ün kabusları uykusunda da devam etmektedir.Geçmişine dair izler hatırlayan Eylül bu gerçekle yüzleşmeye henüz hazır değildir. Önemli hiç bir bulguya rastlanmaya Asiye yine boş durmaz ve Eylül'ün sabrını fena taşırır. Öğrendikleri karşısında şok geçiren Armi ile Yeliz fena tartışır. Yeliz evden gider ancak kafasında yarattığı 2. kişilik onu her yerde takip etmektedir. Ondan kurtulmanın bir tek yolu vardır. Yeliz bu kabusa son vermek için bir karar alır. Ondan haber alamayan kız kardeşleri ise merak içinde her yerde Yeliz'i aramaktadır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:54 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2