tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Küçük Kadınlar (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/)
-   -   Küçük Kadınlar Dizisi 1.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kucuk-kadinlar/9098-kucuk-kadinlar-dizisi-1bolum-ozeti.html)

Berfin 02.08.08 14:33

Küçük Kadınlar Dizisi 1.Bölüm Özeti
 
1.Bölüm Özeti

Elif, Armağan, Yeliz, Bilge ve Cansu, bekçiliğini üstlendikleri köşkte kendilerine ayrılmış bölümde anneleri ve, uzun yol şoförlüğü yapan babalarıyla yaşayan, birbirine bağlı beş kız kardeştir. Hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisi Elif (20), içi dışında, sırdaş, güçlü, “delidir ne yapsa yeridir” tanımının en iyi örneklerinden Armağan (17) - nam-ı diğer Armi , okul derdiyle, sivilceleriyle, üç kuruş harçlıkla arkadaşlarına rezil olmadan onlara yetişme telaşıyla tam bir ergen Yeliz (15), yaşından büyük bir hastalıkla yaşayan, olgun, kitap okuma tutkusu olan, sorumluluk sahibi, anlayışlı Bilge (12) ve en küçük, en hassas, en sevimli, müzik tutkunu Cansu (6).
Kaderin onlara hazırladığı kötü sürprizlerden habersiz hayat dolu, 5 kız kardeş, her zaman ki günlük kaygılarla başlarlar güne. Elif üniversite arkadaşlarının ev partisine gitmek ister. Ancak istediği gibi giyecek kıyafeti yoktur. Yan köşkün kahyası Bade’nin hukuk okuyan yeğeni Ali’nin gönlü ise aynı okula gittikleri Elif’tedir. Hem altında oturdukları zengin ailenin köşküne göz kulak olup, hem de terzilik yapan anne Nalan’ın aklı ise son seferinde Irak’a gönderilen tır şoförü kocası Mustafa’dadır. Yan köşkün aksi sahibi Hulusi, Nalan ve
kızlarına komşu olmaktan şikayetçidir. Onları beğenmez, küçük görür. Üstelik aksi Hulusi’nin kendinden beter kardeşi Sami, oğlu ile birlikte yurtdışından bir süreliğine yanına misafir gelir. Aklında da payları olduğu ve 5 kız kardeşin yaşadığı yan köşk ile ilgili planları vardır. Misafirler gelir ve daha ilk günden Hulusi’nin yeğeni Utku ile 5 kız kardeşten Armağan arasında kapışma yaşanır. Nalan ve kız kardeşler, Elif’in partiye gitmesi için çok çabalarlar. Binbir güçlükle de olsa çok istediği partiye giden Elif’i ise tatsız bir sürpriz beklemektedir. Nalan’a kocası Mustafa’nın çalıştığı şirketten bir telefon gelir. Bu beklenmedik telefon önce Nalan’ı sonra da 5 kız kardeşi yıkacaktır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2