tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kutlama Mesajları (http://www.tualimforum.com/kutlama-mesajlari/)
-   -   Kurban Bayramı Kısa Mesajlar - Kurban Bayramı Hazır Mesajlar (http://www.tualimforum.com/kutlama-mesajlari/110170-kurban-bayrami-kisa-mesajlar-kurban-bayrami-hazir-mesajlar.html)

Okyanus 17.10.12 00:02

Kurban Bayramı Kısa Mesajlar - Kurban Bayramı Hazır Mesajlar
 
Kurban Bayramı Kısa Mesajlar
Kurban Bayramı Hazır Mesajlar


http://img163.imageshack.us/img163/5...mkartlar52.jpg
Kurban bayramınızı en içten sevgilerle kutlar nice hayırlı bayramlara dilerim.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun...

Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Bu değerli Kurban Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...
http://img211.imageshack.us/img211/4...mkartlar58.jpg

Tolga 02.09.16 00:06

Kurban Bayramı Kısa Mesajlar - Kurban Bayramı Hazır Mesajlar
 
Kurban Bayramı Kısa Mesajlar - Kurban Bayramı Hazır Mesajlar

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2