tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kutlama Mesajları (http://www.tualimforum.com/kutlama-mesajlari/)
-   -   Doğum Günü Kutlama Mesajları - Doğum Günü Tebrik Mesajları (http://www.tualimforum.com/kutlama-mesajlari/132129-dogum-gunu-kutlama-mesajlari-dogum-gunu-tebrik-mesajlari.html)

Başak 04.12.13 19:43

Doğum Günü Kutlama Mesajları - Doğum Günü Tebrik Mesajları
 
Doğum Günü Kutlama Mesajları
Doğum Günü Tebrik Mesajları


> Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sandın? Halbuki sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. İyi ki varsın..


Bir yıl daha geçti. Ama üzülme sakın zaman çabuk geçiyor diye.. Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerinin gerçek olması. Sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem.

http://img819.imageshack.us/img819/8...umgunusozl.jpg
> Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun.. Belki yanında değilim fakat bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yıllara..

Bugün belki de birçok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, Ama şimdi okuduğun içlerinde en farklısı. çünkü bütünüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj. Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara.


> Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve umudunu koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme!.. Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara...

Bu yılın sonunda geriye dönüp baktığında umarım ''harika bir yıldı'' dersin.Bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle..Nice nice yıllara..


> Dilerim yeni yaşında yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun!

En güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Bu nedenle sakın üzülme hayatın hızına..Geleceğinde her yeni günün bir önceki günden daha güzel, istediklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara..

> Dünyada tarifsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

http://img836.imageshack.us/img836/1...umgunumesa.jpg
Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

> Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiçbir zaman yitirmezsin. Doğumgünün kutlu olsun!


Doğduğun gün hayata bulutları aralayarak bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin. Hep sevgi ile yaşa! Nice yaşlara...


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:13 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2