tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Sevgi Mesajları_Kutlama Mesajları > Kutlama Mesajları
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Kutlama Mesajları Anneler Günü Mesajları_Yeni Yıl Mesajları_Dogum Günü Mesajları_Kandil Mesajları_Dostluk Mesajları


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlit Kandili Resimli Mesajlar
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2463

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 22.01.12, 18:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlit Kandili Resimli Mesajlar

Mevlit Kandili Kutlama Sözleri
Mevlid Kandili Mesajları
Mevlit Kandili Hazır Mesajlar
Mevlit Kandili Resimli Mesajlar




Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Kandiliniz mübarek olsun.

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller.



Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Yıpranmış ve Katılaşmış Gönülleri Rahmet Meltemiyle Yeşerten Eşsiz Peygamberin Doğum Günü Olan Mevlit Kandilinizi En Içten Dileklerimle Tebrik Ederim.



Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle. Mevlit Kandiliniz Mubarek Olsun.


Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV 'in dünyaya şereflendirdiği gecedir O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.

Duaniz kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.



Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, mevlidtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yllardır. Mevlid kandiliniz mübarek olsun..

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildigince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.



Avuçlarin açildigi, gözlerin yasardigi, ilahi esintilerin kalpleri oksadigi anin bir asra bedel oldugu bu gece dualarda birlesmek dilegiyle kandilinizi kutlarim.

Allah'in rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül günesiniz hiç solmasin, yüzünüz aydin olsun, kabriniz nur dolsun, makaminiz Firdevs, dualariniz kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.



Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.

ALLAH'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Mevlid Kandili'nde, bir ıyllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece haıyrlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Mevlid Mevlid kandiliniz mübarek olsun!


ALLAH’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.


ALLAH’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Haıyrlı kandiller…


ALLAH’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Mevlid Kandili’nde, bir ıyllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece haıyrlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Mevlid Mevlid kandiliniz mübarek olsun!



ALLAH’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..


Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.


Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. ölümü bile aıyrır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Haıyrlı kandiller..


Mevlid kandilin mübarek olsun. ALLAH sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamaıy nasip etsin.

Mevlidin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına vesile olması dileğiyle..
Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle mevlid kandiliniz mübarek olsun..


Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun.


Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.


Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi ALLAH yanında rütbesi vardır.



Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. ALLAH affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun…


Bu gece Cenab-ı Hak’ın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için haıyrlı olsun!
Bu gece Mevlid gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. ıyi kandiller.


Bu gece Mevlid kandili.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim.. Temizlensin günah defterleri.. ıyi kandiller..


Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Mevlid kandiliniz haıyrlı olsun!


Bu gece peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur.. Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, Mevlid kandiliniz mübarek olsun..Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Mevlid kandiliniz mübarek olsun..



Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.


Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç. Bugün günahlardan olabildiğince kaç. Bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil Kandilin mübarek olsun.


Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. mevlid kandiliniz mübarek olsun.


Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.


Dul ve yetimlere yardım eden kimse, ALLAH yolunda cihad eden ve gündüzleri oruç, geceleri ibadetle geçiren kimse gibidir.


Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, haıyrlara vesile olmasını dilerim.



Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, mevlidtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz ıyllardır. Mevlid kandiliniz mübarek olsun..




Gün vardır, bin ıyldan uzun gelir bize, bir ıyl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e. Hayırlı kandiller..



Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, mevlidkandilin mübarek olsun.



Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Mevlid kandiliniz mübarek olsun..


Hayır işler, insanı kötü ölümden korur. Gizli sadaka, ALLAH’ın gazabını giderir. Sıla-i rahim akrabalara iyilikte bulunmak, ömrü uzatır. Bütün haıyrlı işler bir çeşit sadakadır. Dünyada haıyr ehli olan kimseler, ahirette de hayır ehlidirler. Dünyada münker kötü iş ehli olan kimseler, ahirette de münker ehlidirler. Cennete herkesten önce girecek olan maruf ehli kimselerdir.




Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.



Mevlid Mevlid kandiliniz mübarek olsun!!


Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere…


Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.



Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler…. ıyi Kandiller


Mübarek aylara selam olsun.. Selam olsun ey Mevlid..
Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbi’ne kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku, ALLAH indinde misk kokusundan daha hoştur.
Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, ta orucunu bozuncaya kadar ibadetdedir.
Mevlid Mevlid Mevlid kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!


Mevlid kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece ALLAH?ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Haıyrlı olsun..

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle mevlidkandilin mübarek olsun.


Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Mevlid kandiliniz mübarek olsun..


Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız mevlidkadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.


Tüm Müslüman dünyasının Mübarek Mevlid Kandilini tebrik ederiz.


Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Haıyrlı kandiller..



Kutlu Doğum Haftası ile İlgili Kompozisyon-Kutlu Doğum Haftası Konulu Kompozisyon
Kutlu Doğum Haftası Konuşma Metni
Kutlu Doğum Haftası
Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Kutlu Doğum Haftası Programı
Gelenek haline gelen Kutlu Doğum Haftasının Amacı nedir?
Kutlu Doğum Haftası ( Genel Bilgi )
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri
Kutlu Doğum Haftası İle İlgili İlahiler
Kutlu Doğum Haftası Önemi - Mevlid Kandili Önemi
Kutlu Doğum Haftası E-Kartları - Kutlu Doğum Haftası Tebrik Kartları
Kutlu Doğum Haftası ile İlgili Resimler
Kutlu Doğum Haftası ile İlgili Resimler-Kutlu Doğum Haftası Resimleri
Kutlu Doğum Haftası E-Kartları - Mevlid Kandili Kutlama Kartları
Kutlu Doğum Haftası ile İlgili Afişler - Kutlu Doğum Haftası Afişleri
Kutlu Doğum Haftası ile İlgili Özlü Sözler - Kutlu Doğum Haftası Konulu Özlü Sözler
Kutlu Doğum Haftası E-Kartları - Mevlid Kandili Kutlama Kartları
Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlit Kandili Resimli Mesajlar
Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlit Kandili Resimli Mesajlar
En Güzel Mevlid Kandili Mesajları - Mevlit Kandili Kutlama Sözleri
Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlid Kandili Mesajları
2012 Mevlid Kandili Resimleri - Mevlid Kandili Kartları
2012 Mevlid Kandili Kartları - 2012 Mevlid Kandili E-Kartları
2012 Mevlid Kandili E-Kartları - 2012 Mevlid Kandili Kartları
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.15, 21:07   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Hatay
Mesajlar: 7.633
Konular: 6762
Puan Grafiği
Rep Puanı:3830
Rep Gücü:62
RD:Tolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 447
189 Mesajına 278 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlit Kandili Resimli Mesajlar

Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlit Kandili Resimli Mesajlar

Mevlit Kandili Kutlama Sözleri
Mevlid Kandili Mesajları
Mevlit Kandili Hazır Mesajlar
Mevlit Kandili Resimli Mesajlar

Teşekkürler...
--------------Tualimforum İmzam--------------
Tolga
Tolga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
kandili, kutlama, mesajlar, mevlit, mevlit kandili kutlama sözleri, mevlit kandili resimli mesajlar, resimli, sozleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
En Güzel Mevlid Kandili Mesajları - Mevlit Kandili Kutlama Sözleri Okyanus Kutlama Mesajları 3 22.12.15 21:05
Mevlit Kandili Sms - Mevlit Kandili Kısa Mesajları - Mevlit Kandili Hazır Mesajlar Okyanus Kutlama Mesajları 2 22.12.15 21:03
Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlit Kandili Resimli Mesajlar Okyanus Kutlama Mesajları 2 22.12.15 21:01
Mevlit Kandili Hazır Mesajlar - Mevlüt Kandili Mesajları Okyanus Kutlama Mesajları 2 02.01.15 14:21
Mevlit Kandili Kutlama Sözleri - Mevlid Kandili Mesajları Okyanus Kutlama Mesajları 0 22.01.12 18:00


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:15 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2