tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Kuzey Güney (http://www.tualimforum.com/kuzey-guney/)
-   -   Kuzey ve Güney 19.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/kuzey-guney/102708-kuzey-ve-guney-19bolum-ozeti.html)

Başak 23.08.12 15:57

Kuzey ve Güney 19.Bölüm Özeti
 
Kuzey ve Güney 19.Bölüm Özeti

http://img411.imageshack.us/img411/5503/kuzeyguney.jpg
Her geçen gün Kuzey’e ve ailesine karşı daha çok güçlenen Simay, sonunda Zeynep’in karşısına çıkar. Diğer taraftan Simay, Güney’le Banu arasındaki ilişkide de tarafını seçmek zorunda kalır. Simay’ın bu tercihi hiç beklenmedik olayların başlamasına neden olur. Banu’nun hamleleriyle, Kuzey ve Zeynep birbirlerinden uzakta geçen günlerden sonra ilk kez yan yana gelecektir.


Cemre Kuzey’e itiraf edemediği duygularıyla baş başa kaldıkça, Kuzey kalbinde daha çok büyür. Cemre’nin Kuzey’e karşı hislerini fark eden Güney ise bu durumdan farklı bir şekilde etkilenir. Cemre’nin sevgisini ve ilgisini kaybettiğini fark etmek, Güney’i Cemre’ye bir adım daha yaklaştırır. Gecenin sonunda Cemre, Güney’e hiç tahmin etmediği bir ders verirken, bu ana şahit olan Simay’ın da eline büyük bir koz geçer.

Öte yandan Cemre’nin de Kuzey’in düğünü için Mersin’e gittiğini öğrenen Banu, bu durumun kendisinden bilerek saklandığını fark eder. Cemre, yeniden Banu’nun gündemindeki yerini alır.Cemre’yle Banu arasındaki soğuk rüzgarlar artık daha şiddetli esmektedir.

Öte yandan İstanbul’da “makara” işiyle ilgili önemli bağlantılar kurulur. Güney ve Banu’nun kurdukları şirket beklenenden çok daha hızlı bir şekilde büyümeye devam eder.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2