tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/)
-   -   Eskişehir Salih Zeki Anadolu Lisesi Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/34540-eskisehir-salih-zeki-anadolu-lisesi-hakkinda-genel-bilgi-tanitimi-ve-adresi.html)

SERDEM 15.07.09 16:59

Eskişehir Salih Zeki Anadolu Lisesi Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi
 
Eskişehir Salih Zeki Anadolu Lisesi

http://img150.imageshack.us/img150/7...alhzekiali.jpg
Eskişehir Salih Zeki Lisesi olarak 4 Eylül 1998 yılında inşa edilen okul, Gültepe Mahallesi Okçular sokakta (Eskişehir - Odunpazarı) bulunmaktadır. 2005 – 2006 eğitim öğretim yılında ise Anadolu lisesi olmuş, vizyon ve misyonunu genişletmiştir. Okulun ismi eğitim şehidi olan eski müfettiş Salih Zeki Savcıözen’den gelir. Savcıözen geçirdiği trafik kazası sonucu hayata veda etmiş, eğitim şehidi sayılmış ve ismi okula verilerek ölümsüzleştirilmiştir.
Öğrenciler arasında “ESZAL” olarak geçen okul, yeni açılan Anadolu liseleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Öğretmen kadrosunun profesyonelliği öğrenciler ve veliler tarafından gerçekten takdir edilmektedir. Okulda 150 kişilik tiyatro salonu, yemekhane,fizik, kimya, bilgisayar laboravutarı ve kameralı güvenlik sistemi bulunur. Spor ve sanatsal etkinlikler konusunda olabildiğince aktif olan okulun ulusal ve uluslar arası başarıları mevcuttur. Tiyatro, gezi, sergi, yarışma etkimliklerinin yanı sıra bilimsel içerikli konferanslar da okul yıllıklarında yerini alır. Ayrıca Avrupa Birliği kapsamında gerçekleştirilen ve Almanya koordinatörlüğünde devam eden projede İtalya, İsveç gibi ülkelerde, ülkemizi temsil etmiştir.

Kuruluş 1998
Müdü rBattal Uyar
Bulunduğu yer Odunpazarı, Eskişehir, Türkiye
Web sitesihttp://www.salihzekianadolulisesi.k12.tr

Tarot 16.05.20 20:53

Eskişehir Salih Zeki Anadolu Lisesi Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi
 
Eskişehir Salih Zeki Anadolu Lisesi Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2