tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/)
-   -   Manisa-Demirci Ticaret Meslek Lisesi/Hakkında Genel Bilgi (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/34767-manisa-demirci-ticaret-meslek-lisesi-hakkinda-genel-bilgi.html)

SERDEM 22.07.09 03:21

Manisa-Demirci Ticaret Meslek Lisesi/Hakkında Genel Bilgi
 
Manisa-Demirci Ticaret Meslek Lisesi

Demirci Ticaret Meslek Lisesi - Manisada Bulunan Liseler
1990 yılında Demirci Belediyesi’nin sosyal tesislerinde eğitime başlamıştır. 1993 tarihinde şu anda eğitim öğretim verdiği yeni binasına taşınmıştır. Okulumuzda halen Bilişim Teknolojileri, Muhasebe - Finansman ve Pazarlama- Perakende alanlarında eğitim-öğretim verilmektedir.
Okulumuz bünyesine 2008-2009 öğretim yılından itibaren Anadolu Ticaret Meslek de katılmıştır. Okulumuzda idari odaların yanı sıra 12 derslik, 2 Bilişim Teknolojileri Laboratuarı, 1 Fen Laboratuarı ve 1 de Konferans Salonu mevcuttur.
Okulumuzun 2008-2009 eğitim öğretim yılına başlarken toplam öğrencisi 200’dür. 3308 sayılı Mesleki Teknik Eğitim Kanunu’na göre İşletmelerde mesleki Eğitim Uygulaması kapsamında tüm örencilerimizi işe yerleştirmiş durumdayız. Okulumuzun yeterli sayıda personeli mevcut olup 2 hizmetli, 1 memur, 2 idareci, 13 öğretmeni ile hizmetini sürdürmektedir.
Okumuzun hedefi uygulanan programlar ile öğrencilere, alanı ve mesleği ile ilgili temel bilgi ve becerileri kazandırmanın yanı sıra, yeniliğe ve değişime uyum sağlayabilen, çevresindeki insanlarla sağlıklı iletişim kurabilen, hedeflerini belirleyip bunlara ulaşmak için girişimlerde bulunabilen, yaratıcı, gelişime ve eleştiriye açık ve meslekî yeterliklere sahip bireyler yetiştirilmesidir.
Programı tamamlayarak mezun olan öğrencilerimiz, alan diploması alarak yüksek öğrenime de devam edebilmektedir. Mezun olan öğrencilerimiz öğrenimi sırasında seçtiği dalda/meslekte kazandığı yeterliklerin karşılığında sertifika da almaya hak kazanmaktadır. Mezun olan öğrencilerimiz ayrıca, kanun gereğince sınavsız olarak alanlarındaki meslek yüksek okulu programlarına girebilmektedirler.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: MANİSA / DEMİRCİ
Adı: DEMİRCİ TİCARET MESLEK LİSESİ
Adresi: Akıncılar Mh. Ahmet Çark Cad. No:21 Demirci/Manisa
Telefon Numarası: 2364625811
Faks Numarası: 2364621437


http://demircitml.k12.tr/component/o...page/Itemid,1/


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2