tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri Liselerin tanıtımı,Anadolu liselerinin tanıtımı,Fen liselerinin tanıtımı,Liseler hakkında paylaşımlar,Türkiyedeki liselerin tanıtımları...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fatih Sultan Mehmet Lisesi Yalova
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
4135

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 18.10.10, 22:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Fatih Sultan Mehmet Lisesi Yalova

Fatih Sultan Mehmet Lisesi Yalova
Fatih Sultan Mehmet Lisesi


1994 yılında eğitim ve öğretime başlamış olan Fatih Sultan Mehmet Lisesi düzenli disiplinli azimli çalışmaları ile kısa zamanda ön plana çıkmayı başarmıştır. Fatih Sultan Mehmet Lisesi yönetici, öğretmen, öğrenci, yardımcı personel ve veli iş birliği ile sıcak bir aile iklimini oluşturmuştur. Kültür, sanat, spor etkinliklerinde birincilikler şampiyonluklar yaşamış olan okulumuz ÖSS başarıları ile de ses getirmiştir.
Bu başarıları ile dikkat çeken okulumuzun fiziki şartları yetersiz olmasına rağmen çevrenin ilgisini çektiğinden öğrenci sayısında hızlı artışlar olmuş ve 1300 öğrenci sayısı ile e Yalova ilinin en büyük okulları arasına girmiştir.

Fatih Sultan Mehmet Lisesi öğrencilerine bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyorum öncelikle mensubu olduğunuz ailenizi istikbaliniz için eğitimini sürdürdüğünüz okulunuzu en iyi temsil eden kişi olunuz.bu olgular sizleri geleceğe saygın bir kişi olarak taşıyacak ve toplumdaki en güzel yeri doldurmanızı sağlayacaktır.
Unutmayınız ki Türk ve dünya tarihinin en önemli kişiliği olarak tanımlanan Fatih Sultan Mehmet genç yaşta İstanbullun fethini gerçekleştiren büyük Türk hükümdarı olmuştur.
Sizlerde Fatih Sultan Mehmet Lisesi gençleri olarak bu tarihi adı taşıyan değerden almış olduğunuz enerji ile gönüllerin fethini sağlayan fatihler olmalısınız.
Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk ‘ün “Yalova benim kentimdir” dediği bu güzel ilde yaşayan gençler olarak cumhuriyetin değerine Atatürk ilkelerine sahip çıkan milli ve manevi değerlerle bezenmiş yüksek ahlaki değerlere sahip bir meslek sahibi olma yolunda azimle hedeflerinize mutlaka ulaşmalısınız. Hedefi olmayanın ümidi de azmi olamaz.
“Gecenizi gündüz, çıranızı yıldız yaparak çok çalışarak hedefinize ulaşmalısınız.”

Öğretmen ve yönetici arkadaşlarıma gençlerimizi daha yüksek başarılara taşımada azim ve gayretlerinin emeklerinin üstün başarılarla süslenmesini temenni ediyorum.
Okul aile birliğimizi okulumuzun gelişmesinde maddi ve manevi katkıları en üst düzeylere ulaşmıştır. Saygı değer velilerimizin daha geniş katılımcı gayretleri ile verilen desteklerini daha üst düzeye taşımaları okulumuzun eğitim kalitesini daha da yükselteceğine inanıyorum. Okulumuzun çevremiz tarafından çok tercih edilen konumda olması hepimizi gururlandırmaktadır.

Okulumuz 2010-2011 Eğitim Öğretim yılından itibaren Anadolu Lisesi statüsüne kavuşarak SBS sonucu öğrenci almaya başlamıştır.

Azimli çalışmaları ile başarılarımızda büyük katkıları olan öğretmenlerimize yöneticilerimize okul aile birliğine yardımcı personelimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimi sunar daha üstün başarılarda buluşma ve mutlulukları paylaşma dileğiyle selamlar, sevgiler, saygılar.

Mustafa GÜNER
FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ
MÜDÜRÜ






Adı: FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ

Adresi: Gaziosmanpaşa Mah. Gaziosmanpaşa Cd. 3. Sk. No:3 YALOVA / MERKEZ
Telefon Numarası: 2268122712
Faks Numarası: 2268135404
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fatih, fatih sultan mehmet, fatih sultan mehmet lisesi, fatih sultan mehmet lisesi yalova, lisesi, mehmet, sultan, yalova, yalova fatih sultan mehmet lisesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fatih Sultan Mehmet Lisesi İstanbul Büyükçekmece SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 14.08.11 23:24
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Altınova Yalova - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 22.07.11 15:47
Fatih Sultan Mehmet Lisesi Ankara Keçioren - Fatih Sultan Mehmet Lisesi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 28.10.10 02:59
Şanlıurfa - Suruç - Fatih Sultan Mehmet Lisesi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 05.08.10 18:41
Nevşehir - Avanos - Kalaba Fatih Sultan Mehmet Lisesi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 01.08.09 04:30


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:25 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2