tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/)
-   -   Pursaklar Yahya Kemal ve Mehmet Sönmez Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Ankara Keçiören (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/62567-pursaklar-yahya-kemal-ve-mehmet-sonmez-anadolu-saglik-meslek-lisesi-ankara-kecioren.html)

SERDEM 28.11.10 23:12

Pursaklar Yahya Kemal ve Mehmet Sönmez Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Ankara Keçiören
 
Pursaklar Yahya Kemal ve Mehmet Sönmez Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Ankara Keçiören


PURSAKLAR Y.KEMAL VE M.SÖNMEZ SAĞLIK MESLEK LİSESİ

Okulumuz 1990 Yılında Merhum Yahya Kemal Sönmez ve Mehmet Sönmez anısına varisleri Nahit Sönmez Beyefendi tarafından yaptırılarak hizmete açılmış olup Hemşirelik, Ebelik, Acil Tıp Teknisyenliği ve Tıbbi Sekreterlik Bölümlerinden mezun vermiş ve halen Ebelik, Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü olarak eğitim ve öğretime devam etmektedir..
Okulumuzda; 72 personel ve 345 öğrenci ile birlikte eğitim ve öğretim hizmeti verilmektedir. Deneyimli öğretmen kadromuzla kaliteli ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda çağdaş eğitim-öğretim hizmetleri sunulmaktadır.

TEKNİK ODA
Öğrencilerimiz teknik odamızda mesleki eğitimlerini her türlü araç ve gereçle uygulamalı olarak yapmaktadırlar. Mesleki ve teknik bilgileri internet aracılığıyla ve projeksiyon yardımıyla alabilmektedirler.

BİLGİSAYAR LABORATUVARIMIZ
Öğrencilerimizin çalışmalarını rahatlıkla gerçekleştirebilmeleri, ihtiyaçlarına cevap aramaları ve internet imkanından faydalanabilmeleri için bilgisayar laboratuvarımız hizmet vermektedir.

KÜTÜPHANEMİZ
Okul kütüphanemiz ve okuma salonumuz öğrencilerimizin mesleki bilgilerini geliştirmelerine ve okuma alışkanlığı kazanmalarına zemin hazırlamaktadır. Öğrencilerimiz kütüphanemizde de internet hizmetlerinden faydalanabilmektedirler.

SPOR FAALİYETLERİ
Öğrencilerimiz okulumuzda; Voleybol – Alan Tenisi – Masa Tenisi – Basketbol – Badmington branşlarında faaliyet yapmaktadır.

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ
Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi’nde, öğrencilerin kendilerini tanımalarına, problemlerini çözmelerine, gerçekçi kararlar almalarına, kapasitelerini geliştirmelerine, çevreleriyle dengeli ve sağlıklı uyum yapabilmelerine yardım etmek amacıyla profesyonel rehberlik hizmetleri sunulur. Aynı zamanda, öğrencilerin gelişimini ve uyumunu etkileyen problem çözme ve karar verme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yüz yüze kurulan psikolojik danışma yardımı verilir.
2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında Hollanda ortaklığı ile Okul PDR Servisi tarafından AB Ldv Hareketlilik projesi gerçekleştirilmiştir.
Okul PDR Servisimizce; "Algılanan kontrol ölçeği" ve "Ergen öznel iyioluş ölçeği" geliştirilmiş olup,çeşitli bilimsel platformlarda yayınlanmıştır. Ayrıca Okulda Motivasyon, Akademik başarı konularında Veli,öğrenci ve öğretmenlere seminer verilmektedir. Okulumuzda Pozitif Psikoterapi ve Gelişimsel Rehberlik bağlamında ergenler için yaşam boyu amaç geliştirme ve bütçe yönetimi, Kan ailesi etkinliği gibi eğitim proğramları uygunlanmaktadır.


Adres : Yunus Emre Mah. Sembol Sok. No:16 Pursaklar / Ankara
Tel : (0312) 328 84 78 – 79
Fax : (0312) 328 84 79
Web : Pursaklar Yahya Kemal ve Mehmet Sönmez Anadolu Sağlık Meslek Lisesi - Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü / ANKARA
e-mail : 969676@meb.k12.tr


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2