tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/)
-   -   Çubuk Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Ankara Çubuk (http://www.tualimforum.com/liseler-anadolu-liseleri-fen-liseleri/62584-cubuk-ticaret-meslek-lisesi-ve-anadolu-ticaret-meslek-lisesi-ankara-cubuk.html)

SERDEM 28.11.10 23:33

Çubuk Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Ankara Çubuk
 
Çubuk Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Ankara Çubuk


Okulumuz Ankara ili Çubuk ilçesinde bulun­maktadır. 1998-1999 Öğretim yılında bir başka oku­lun ek binasında faaliyetine başlayan okulumuz, adını bulunduğu ilçeden almıştır. 2000-2001 Öğretim yılında ise kendi binasına taşınmış ve halen bu binada hizmetine de­vam etmektedir.

Kurumumuz Muhasebe ve Finansman, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Bilişim Teknolojileri alanlarında öğrenciler yetiştirmek­tedir.
Gündüzlü ve normal eğitim uygulanmakta olan okulumuzun bün­yesinde on bir derslik, üç bilgisayar laboratuarı, üç idari oda, kütüphane, çok amaçlı salon, rehberlik servisi, kültürel çalışma sınıfı, tiyatro odası, OGYE odası, depo ve arşiv bulunmaktadır.

Toplam 48 bilgisayardan oluşan 3 adet bilgisayar laboratuarı, internet bağlantısı destekli son derece modem donanımı ile öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Ayrıca on adet Donanım Odasında, beşi idari kısımda, biri öğretmenler
odasında, biri Rehberlik Servisinde ve biri kü­tüphanede, biri kültürel çalışma sınıfında, biri tiyatro odasında olmak üzere 20 adet bilgisayarla, okulumuzdaki toplam bilgisayar sayısı 68'e çıkartılmıştır. Kurumumuz öğrencilerimize bilgisayar destekli Muhase­be Uygulamaları ile yo­ğunlaştırılmış uygula­malı eğitim vermektedir.
Kurumumuzun mis­yonu; Temel Mesleki Eğitim ilkeleri doğrul­tusunda bilgiye ulaşan. teknolojiden faydala­nan, iş hayatına hazır. kendine güvenen, ülke­sine faydalı, demokra­tik yaşamın gerektirdiği karar verme gücüne sahip birey ler yetiştirmektir.
Kurumumuzun bünyesinde iki idareci ve yirmi üç öğretmen görev yapmaktadır. Hem Meslek. hem de kültür branşlarında görev yapmakta olan öğretmen kadromuz alanlarında kendilerini yetiş­tirmiş ve yeterli genel kültür düzeyine sahip birey­lerden oluşmaktadır.




Adres : Barbaros Mah. Esen Sk. No:13 Çubuk/ANKARA
Telefon Numarası: 3128371505
Faks Numarası: 3128376904


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:24 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2